(Poistunut julkaisusta)

Työhön osallistuva työnjohtaja - Turku
GTF Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020
GTF Finland Oy on laivateollisuuden erilaisten lattiapinnoitteiden ja lattiamassojen kokenut toimittaja. Osallistumme laivojen rakennusprojekteihin jo suunnitteluvaiheessa ja autamme valitsemaan kuhunkin kohteeseen ja käyttötarkoitukseen sopivimman lattiapinnan. Toimitamme ja asennamme sovitut lattiamateriaalit tarkasti mittojen mukaisesti ja viimeistelemme työn jäljen. Avaimet käteen -palvelumme ansiosta laivan kaikki lattiapinnat ovat kestävästi ja viimeistellysti asennettuja.GTF Finland on osa GTF Freese Groupia. Yli satavuotias saksalainen perheyritys, alkuperäiseltä nimeltään G. Theodor Freese GmbH, on nykyisin maailman johtava laivojen lattiapinnoitteiden valmistaja. GTF Finland Oy on perustettu 2017. Liikevaihtomme 2018 oli 2,9 miljoonaa euroa.
Haemme asiakkaallemme GTF Finlandille asennustyötä tekevää työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan suoraan GTF Finlandin kanssa. Tehtävässä tulet tutustumaan ensin laivanrakennusprojektien asennustyöhön ensimmäiset kuukaudet, jonka jälkeen otat työnjohdollisen vastuun tiimissäsi. Tehtävässä asennat laivoihin lattioita ja kansimassoja. Työnjohdollisessa roolissa pääset hyödyntämään asiakashenkisyyttäsi ja ongelmanratkaisukykyäsi. Hyvä englanninkielen taito on tärkeää, sillä tehtävässäsi kommunikoit niin asiakkaiden kuin emoyhtiönkin kanssa. Toivomme sinulta valmiutta muutamiin vuosittaisiin työmatkoihin niin Suomessa kuin mahdollisesti ulkomailla. Tärkeintä on, että olet hyvä tyyppi ja sinulla on myönteinen asenne niin kollegoita, tehtäviä kuin kehittymistä kohtaan.
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen telakalla, koulutuksia ja kehittymismahdollisuuksia. Toimimme molemminpuolisen joustavuuden periaatteella. Luontaisesti vastuun ja osaamisen kehittyminen huomioidaan myös palkkakehityksessä.
Kaivatessasi lisätietoja tehtävästä, olethan yhteydessä Anne Suolankoon, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana. Soita ja kysy lisää!
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.4.2020 mennessä vaivattomasti Kaislanet-palveluun verkkosivulla kaislanet.eilakaisla.fi. Huomaathan kohdistaa hakusi tähän tehtävään.