(Poistunut julkaisusta)

Työhön osallistuva työnjohtaja, raskas kalusto
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Onko sinulla kokemusta raskaasta kalustosta? Olisitko sinä se jämäkkä ja reilu esimies, jolla on asentajien luottamus? Entä haluatko saada asiat toimimaan mahdollisimman sujuvasti? Jatka ihmeessä lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme Vuosaaren satamaan työhön osallistuvaa työnjohtajaa. Työnjohtaja työllistyy suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on luotettava kansainvälinen toimija, jolla töitä riittää varmasti. Tarvetta työnjohtajalle onkin heti tai ainakin mahdollisimman pian. Erityisesti etsimme toiminnan kehittäjää, jolta löytyy myös halua auttaa tarvittaessa asentajia käytännön töissä.

Työpäiväsi

Aloitat työsi tilavalla ja viihtyisällä huoltohallilla arkisin klo 6.00. Käytte tiimisi kanssa yhdessä läpi päivän tilanteen ja jaat työt. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja vastuullesi kuuluu monenlaista toimintaa. Työsi pääasiallinen tavoite on, että asentajien käytännön työ ja korjauspuoli toimii suunnitellusti. Korjattavia koneita löytyy laidasta laitaan, esimerkiksi trukkeja, vetomestareita, kurottajia ja konttilukkeja.

Työpäivien aikana autat asentajia heidän työssään esimerkiksi pitämällä huolta, että kaikilla on tarvittavat varaosat, työkalut ja autat asennuksissa tarpeen mukaan. Hahmotat huoltohallin toiminnan kokonaisuutena ja tärkeä osa työtäsi onkin juuri työnohjaus tilannekohtaisesti. Teet kuitenkin etukäteissuunnittelua ja näin varmistat, että koneen tullessa huoltoon kaikki toimii suunnitellusti. Pidät huolta varaosavaraston toiminnasta ja teet varaosatilaukset yhteistyössä esimiehesi kanssa.

Lisäksi olet päivittäinen linkki asiakkaiden ja asentajien välillä. Asiakaspalvelu onkin tärkeä osa työtäsi ja pidät huolta siitä, että asiakkaat tietävät missä mennään. Sovit heidän kanssaan aikataulut ja suunnitelmallisuutesi näkyy heille luotettavana palveluna. Lisäksi kehität huoltohallin toimintaa ja ylläpidät tiimissäsi hyvää työilmapiiriä omalta osaltasi. Työtunteja viikossa kertyy täydet 40h.

Arvostamme

  • Kokemusta ja kokonaisvaltaista ymmärrystä huollon toiminnasta
  • Mekaniikan, moottoritekniikan ja hydrauliikan ymmärrystä
  • Halua kehittää huoltohallin tapoja ja toimintaa oma-aloitteisesti
  • Suunnitelmallisuutta ja järjestelmällisyyttä
  • Halua rakentaa toimivaa tiimiä ja kykyä ohjata toimintaa jämäkästi
  • Silmää asiakaspalveluun
  • Raskaan kaluston tuntemusta
  • SAP-osaamista

Tarjoamme sinulle

Isosta talosta löytyy runsain mitoin mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla. Lisäksi työnjohtajana pystyt todella kehittämään toimintaa parhaaksi katsomaasi suuntaan ja saat vastuuta. Saat motivoivan peruspalkan lisäksi vuosittaisen bonuksen ja laajan kansainvälisen organisaation tarjoamat muut työsuhde-edut. Näistä toki lisää tavatessamme haastattelun merkeissä. Lisäksi käytössä on reilu työaikajousto. Kaiken kaikkiaan mukavissa ja ilmavissa tiloissa varmasti viihtyy ja tukenasi on reilu esimies ja mukava tiimi.

Hakuprosessi

Oletko sinä oikea henkilö tähän positioon? Jätä hakemuksesi meille pikimmiten, sillä asiakkaamme toivoo, että aloittaisit työnjohtajana mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päätyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Heini Feodorow
heini.feodorow@workpower.fi
044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: raskas kalusto, huoltoasentaja, työnjohtaja, esimies, huoltoasentaja, korjaamopäällikkö, huoltopäällikkö, huoltoesimies, huoltoneuvoja