(Poistunut julkaisusta)

Työhön osallistuva Työnjohtaja Näsin Vesijohtoliike Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
  Näsin Vesijohtoliikkeestä löytyy monipuolista osaamista aina lvi-alan osaajasta lvis-alan osaajaan, joka on toiminut alalla jo 50 vuotta. Meiltä saat lvi-, rakennus-, sähkö- ja kylmäurakoinnit ammattitaitoisen tehokkaasti tehtynä. Teemme urakointeja vuosien kokemuksella erikokoisille yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Katso referenssimme ja vakuutu osaamisestamme. Näsin Vesijohtoliikkeeltä löytyy myös huoltopalveluita. Palvelemme ammattitaidolla LVIS-asioissa talo- ja huoltoyhtiöitä, yksityisiä henkilöitä sekä yrityksiä ja kunnallisia laitoksia.
 

Etsimme Tampereen toimipisteeseemme
TYÖHÖN OSALLISTUVAA TYÖNJOHTAJAA
monipuoliseen tehtävään. Työsuhde on koko- ja pitkäaikainen.
 
Olet etsimämme henkilö, jos olet jo kerryttänyt kokemusta kylmätekniikan tai sähköalan tehtävistä tai olet toiminut esimerkiksi huoltotiimin työnjohtotehtävissä. Hallitset asennustehtävät ja omaksut uudet asiat nopeasti. Olet oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva persoona, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Palvelet positiivisella asenteella niin yrityksen sisäiset kuin ulkoisetkin asiakkaat ja kykenet organoisoimaan päivittäisen tekemisen. Eduksesi katsotaan myös aikaisempi kokemus maalämpöasennuksista.


Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset asennustehtävät Pirkanmaalla sekä töiden päivittäinen organisointi ja jakaminen tiimin kesken. Työssäsi seuraat myös kustannuksia ja   vastaat tarvittavista dokumenteista. Tehtävissäsi vastaat myös sopimusasiakkuuksien hoidosta.


Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan innostavassa ja rennossa työporukassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinä olet hakemamme Huoltotöihin osallistuva työnjohtaja, laitathan hakemuksesi sekä cv:si heti tänään!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Sanna Heikkilä puh: 0405753208Asiakkaan tehtävänimike:  Työnjohtaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Heikkilä, 0405753208


Toimipaikka:  Tampere