(Poistunut julkaisusta)

Työhön osallistuva työnjohtaja Myllyn Parhaalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019
Haemme asiakkaallemme Myllyn Paras Pakasteet Oy:lle työnjohtajaa vuorotyöhön Hyvinkäälle vakinaiseen työsuhteeseen. Myllyn Paras Oy valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat, kun taas pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. Yhteensä yhtiö työllistää yli sata henkilöä. Myllyn Paras Pakasteet Oy on Suomen ensimmäinen laminoitujen pakastetaikinoiden valmistaja ja on nykyään sektorin markkinajohtaja noin 70%:n markkinaosuudella. Leivonnaispakasteet ovat olleet viime vuosina nopeimmin kasvavia tuoteryhmiä. Kypsät leivonnaispakasteet etenkin HoReCa-sektorilla ovat laajentaneet pakastetehtaan tuotevalikoimaa ja yritys on myös panostanut vahvasti kasvavaan paistopistemarkkinaan.

Työn kuvaus

Työssä toimit vastuullisessa ja monipuolisessa roolissa Myllyn Paras Pakasteet Oy:n tuotannossa. Alussa sinut perehdytetään kattavasti tuotannon eri osa-alueisiin.

Opit työn käytännön kautta eri osastoilla, jotta voit tulevaisuudessa toimia työnjohtajan vastuuroolissa. Tällöin vastaat vuorossasi mm. laadusta, työn toimivuudesta ja toteutuksesta.

Työn edellytykset

Tässä työssä pärjää oma-aloitteinen ja monipuolinen tyyppi, jolla on hyvät sosiaaliset taidot. Sinulla on vahva tahto kasvaa osaavaksi esimieheksi ja kehittyä tuotannon moniottelijaksi. Odotamme sinulta vahvaa työmoraalia, positiivista otetta työhön sekä periksiantamatonta asennetta. Eduksi katsomme kokemuksen tuotantotyöstä ja/tai esimiesroolista.

Tarjoamme

Myllyn Paras Pakasteet Oy:llä saat avuksesi reilut esimiehet, jotka tukevat tulevaan rooliisi kasvua ja oppimista. Kattavaan perehdytykseen panostetaan ja yhteishenki on hyvä. Kaiken kaikkiaan saat pitkäaikaisen ja viihtyisän työpaikan monipuolisten työtehtävien lisäksi. Vastuuta annetaan sitä mukaa kun opit työt. Tässä työssä sinulla onkin erinomainen mahdollisuus kasvaa esimiesrooliin työnjohtajaksi!

Hakuprosessi

Kuulostaako työ Myllyn Parhaalla työnjohtajana juuri sinun paikaltasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 

heini.feodorow@workpower.fi

p. 0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 8.00-16.30)