(Poistunut julkaisusta)

Työhön osallistuva työnjohtaja kunnossapitoon
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2020

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen kunnossapidon työnjohdosta kiinnostunutta henkilöä Vantaalla sijaitsevaan tuotantolaitokseen.

Kunnossapidon työnjohtajan vastuulla on varmistaa sujuva ja häiriötön tuotanto. Työtehtävät vaihtelevat ihmisten johtamisesta, ohjaamisesta ja resursoinnista aina yksittäisten teknisten häiriöiden ratkomiseen eri sidosryhmien kanssa. Kunnossapitoporukassa toimii noin viisi kunnossapitoasentajaa porrastetussa päivävuorossa.

Hakijoilta odotamme teknisen alan koulutusta sekä joustavuutta työaikojen ja työtehtävien suhteen. Olet motivoiva ja kannustava persoona, jonka toiminta perustuu asiantuntemukseen. Etsimme ensisijaisesti työhön osallistuvaa työnjohtajaa, jolla on osaamista ja kokemusta monipuolisista käytännön työstä. Etunasi toimii sähköalan koulutus tai työkokemus, mutta nämä eivät ole välttämättömiä työssä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työsuhteeseen tuotantolaitoksen kunnossapitotiimiin, jossa saat vastuuta osaamisesi mukaan. Tehtävässä rekrytoidut suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela puh. 050 464 8493, arkisin klo 9-15.