Työhön osallistuva työnjohtaja, Fincumet Oy
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Työnkuvasi

Fortum Waste Solutions Oy:n tytäryhtiö Fincumet Oy on arvostettu ja vakavarainen metallin ja kaapelin kierrätykseen erikoistunut cleantech-yritys. Fincumet myy prosessoitua ja prosessoimatonta kierrätysmetallia ilman välikäsiä Suomen valimoteollisuudelle sekä Kiinaan, Intiaan ja Lähi-Itään. Vahvan kasvun taustalla on kansainväliset suorat kontaktit, suoraviivainen toimintatapa sekä jatkuva panostus tehokkaiden ja ympäristöystävällisten kierrätysliiketoiminnan ratkaisujen kehittämiseen. Lisätietoja yrityksestä: www.fincumet.fi

Haemme nyt Fincumetille Ikaalisiin työhön osallistuvaa työnjohtajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi sisältää sekä sähkö- ja elektroniikkaromun että litiumioniakkujen päivittäisen kierrätysprosessin hallintaa. Työnkuva on mielenkiintoinen ja monipuolinen, sillä se sisältää sekä uusien prosessien suunnittelua ja ylös ajoa, että päivittäistä operointia linjoilla. Kun kierrätysprosessit on saatu vauhtiin työnkuvaan astuvat yhä vahvemmin prosessin eteenpäin kehittäminen ja resurssien suunnittelu ja jako. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön alan johtavassa yrityksessä, mahdollisuuden päästä kasvattamaan ammattitaitoasi ja kehittämään toimintoja kiinnostavalla toimialalla.

 

Odotamme sinulta

 - Intoa ja mielenkiintoa prosessin suunnitteluun ja kehittämiseen

- Valmiutta osallistua päivittäiseen operointiin linjoilla

- Teknistä taustaa sähköalalta tai teollisen tuotannon prosesseista

- Organisointikykyä

- Aiempaa kokemusta esimiestyöstä tai tiimin vetämisestä

- Tietotekniikan perusteita

- Englannin kielen perustaitoja 

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 15.12.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa metallinkierrätystoimintojen päällikkö Arto Mäkiviinikka sähköpostitse arto.makiviinikka@fincumet.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot