Työhön osallistuva työnjohtaja Algol Technicsille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme Algol Technicsille työhön osallistuvaa työnjohtajaa Hartwallin tehtaalle Lahteen.

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä ja lisää asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiinsa ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltehnics.fi.

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni, joka toimii laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Algol työllistää lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi. Algol Technicsin toimintaa on kiteytetty videoksi tänne.

Työpäiväsi
Työssäsi Algol Technicsilla vastaat varaosatilauksista, varastoseurannasta ja  yhteydenpidosta asiakkaan yhteyshenkilöihin. Lisäksi työhösi kuuluu huoltoseisokkien suunnittelu sekä työturvallisuudesta huolehtiminen. Olennaisena osana työtäsi on myös osallistuminen huoltotoimintaan, mikä sisältää laitteistojen ennakkohuoltoja, vikakorjauksia, tilaus- ja muutostöitä, prosessinvarmistusta ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista. Työn itsenäisestä luonteesta huolimatta työskentelet ihmisten parissa, mutta päätöksenteko on vastuullasi kunnossapidollisissa asioissa. Huollettavia laitteita ovat tehtaan logistiikkapuolen laitteet, kuten korkeavarastohissit sekä kuljettimet, joten työtä tehdään välillä korkealla tai ahtaissakin paikoissa. Sinulla on neljä ammattitaitoista johdettavaa vuorossa. Olet Algol Technicsin työntekijä ja työpaikkasi sijaitsee Algol Technicsin asiakkaan Hartwallin tehtaalla Lahdessa. Työtä tehdään päivävuorossa arkisin klo. 7-15:30. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES.
Jos haluat, voit työsi ohella osallistua robottiparkkitalon viikonloppupäivystysrinkiin. Tämä sisältää vikakeikkoja ja puhelinkonsultaatiota. Korvaukseksi tästä saat päivystysrahan TES:in mukaan huoltoauton käyttöösi. Tämä on kuitenkin täysin vapaaehtoinen ja vain halutessasi.

Arvostamme

  • Sähkö- tai automaatiopuolen koulutusta
  • Kokemusta teollisuuden huolto-/kunnossapitoasentajan työstä
  • PLC- ja väylätekniikan tuntemusta
  • Kone- ja sähködokumenttien lukutaitoa
  • Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun
  • Motivoitunutta ja jämptiä asennetta sekä ongelmanratkaisukykyä
  • Kokemusta työnjohtotehtävistä
  • Sujuvan suomen kielen osaamista työturvallisuuden takaamiseksi ja englannin ymmärtämistä

Tarjoamme sinulle

Algol Technics tarjoaa sinulle vakavaraisen työpaikan, jossa pääset perehdytyksen kautta osaksi ammattitaitoista tiimiä. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteenhiileen puhaltava työporukka sekä kannustava esimies. Algol Technics tarjoaa lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, jotka edesauttavat paitsi työtäsi, mutta ovat myös ilonasi vapaa-ajalla. Saat käyttöösi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyspalvelut. Näistä toki lisää tavatessamme haastattelun merkeissä.

Hakuprosessi

Kuulostaako työ Algol Technicsillä juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Hakuprosessi on kolmivaiheinen. Ensimmäinen haastattelu on WorkPowerilla, toinen Algol Technicsin kotipaikassa Espoossa ja viimeiseksi pääset käymään Hartwallin tehtaalla katsomassa mahdollisesti tulevaa työpaikkaasi. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan pian!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-11.30)

Avainsanat: Työnjohtaja, työhön osallistuva työnjohtaja, huoltoasentaja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot