(Poistunut julkaisusta)

työhön osallistuva tiiminvetäjä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2018

Olemme nopeasti kehittyvä logistiikan kasvuyritys. Laaja tarjoamamme kattaa palvelut henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista aina logistiikan kokonaisratkaisuihin asti. Meille logistiikka on enemmän kuin resurssit tai hyllyissä oleva tavara. Meille se on intohimo, joka kumpuaa halusta ylittää asiakkaamme odotukset. Etsimme rohkeasti uusia tapoja tehdä työtä ja panostamme jatkuvasti uusien palveluiden kehittämiseen. Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme idearikasta, oma-aloitteista ja kehittymishaluista logistiikkatyöntekijää varastotoiminnan ohjaukseen työnjohtajamme tueksi. Haluaisitko päästä haastamaan itseäsi logistiikka-alan parissa ja kehittymään urallasi eteenpäin?

Tarjoamme vakituisen työsuhteen aivan mahtavassa työporukassa ja työpaikan modernista logistiikkakeskuksesta hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Työssä pääset osallistumaan työyhteisön ja työtapojen kehittämiseen, sekä osallistumaan työvuorojen sopimiseen ja työtuntien tarkastamiseen. Työ on arkityötä ja työajat painottuvat klo 5.30-16 välille. Pääset työssä osallistumaan suorittavaan varastotyöhön ja myös oman tiimisi päivittäiseen suoriutumisen ohjaamiseen. Suoriutumisen ohjaaminen vaatii jämäkkää ja asiantuntevaa otetta, joten odotamme sinulta jonkinlaista aikaisempaa kokemusta logistiikkatehtävien parista. Sinun ei tarvitse olla välttämättä varastoalan rautainen osaaja, sillä reipas ja kehittymishaluinen asenne riittää tehtävässä vallan mainiosti. Järjestämme tehtävään valituksi tulevalle henkilölle hyvät työskentelyvälineet ja kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin. Meillä Baronalla vallitsee vapauden ja vastuun kulttuuri, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä päivittäisessä työssä sekä uralla eteenpäin.

Työ alkaa mahdollisuuden mukaan joustavasti marras-joulukuun aikana. Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta päästä osaksi Baronalla vallitsevaa tekemisen kulttuuria, jätä hakemus pikimmiten, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Aikaisempi työkokemus logistiikka-alan tehtävistä, Halu päästä vastuullisiin työtehtäviin