Työhön osallistuva Tiiminvetäjä / Työnjohtaja (Vakituinen)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme työhön osallistuvaa logistiikan työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle!

Asiakkaamme palvelutarjonta koostuu mm. konsultointi-, logistiikka- ja valmistuspalveluista. Työhön osallistuvana esimiehenä vastaat tiedonkulusta asiakkaiden suuntaan, töiden työnsuunnittelusta, töiden organisoinnista, päivittäisistä resursseista ja huolehdit aikataulun pitävyydestä. Työskentelykohteena ovat vaihtuvat työmaat, joissa hallinnoit ja huolehdit materiaalien ja esivalmisteiden toimittamisesta asentajille työsuunnitelman mukaisesti, ja logistiikkakeskus jossa suoritat esimiestehtävin lisäksi materiaalin vastaanotto-, esivalmistelu-, keräily- ja pakkaustyötä.
Odotamme sinulta
Työssä pärjääminen edellyttää hyviä organisointitaitoja sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Työhön haetaan luotettavaa tiimipelaajaa, joka pystyy kiireen keskellä pitämään langat käsissään. Jos työmotivaatiosi on huipussaan ja haluat toimia esimiesroolissa, saatat olla hakemamme henkilö!

Emme edellytä tiettyä kokemus- tai koulutustaustaa. Soveltuva tausta voisi olla esimerkiksi ammattikoulun käynyt tekijätyyppi, joka haluaa vastuullisempia työtehtäviä ja kehittyä työurallaan. Tällaisessa tapauksessa asiakkaamme vastaa tarvittavasta logistiikka- ja esimieskouluttamisesta. Rakennusalan aiempi tuntemus on iso etu. Tärkeintä on kiinnostus logistiikasta. Työssä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Työn aloitus on sopimuksen mukaan. Työ on vakituinen ja työllistyminen tapahtuu suoraan asiakkaan kirjoille. Palkkaus sopimuksen mukaan. Asiakkaan materiaalivarasto sijaitsee Vantaan Hakkilassa ja työmaat pääasiassa Helsingissä.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Varaston työnjohtaja Vantaalle! (Vakituinen)". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.07.2018 mennessä.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1146646
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Paavo Saari (Paavo.Saari (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 0403075111
  • Sijainti: Vantaa/PKS