(Poistunut julkaisusta)

Työhön osallistuva projektinhoitaja (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Etsimme nyt rakennusautomaatioita ja turva-asennuksia tekevälle asiakasyrityksellemme työhön osallistuvaa projektinhoitajaa Turkuun.

Monipuolinen tehtäväsi sisältää mm. rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöitä sekä järjestelmien testauksia ja käyttöönottoja. Lisäksi vastuullasi on projektien hallinnollisten asioiden hoitamista sisältäen mm. yhteydenpitoa työmailla toimivien muiden urakoitsijoiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Voit olla esimerkiksi vahvan asennustaustan omaava henkilö, jolla on potentiaalia ja kunnianhimoa kasvattaa omaa ammattitaitoa.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Projektinhoitaja" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti, Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346.