(Poistunut julkaisusta)

Työhön osallistuva palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme työhön osallistuvaa

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA

vakituiseen kokoaikatyöhön Kouvolan alueella. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Osallistut myös ylläpito- ja perussiivoustöihin. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena asiakastyytyväisyydestä. Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa.

Etsimme tehtävään organisointikykyistä tyyppiä, jolta löytyy aikaisempaa työkokemusta alalta. Arvostamme myös alan koulutusta. Persoonana olet helposti lähestyttävä ja luotettava. Pidät siitä, että tässä tehtävässä työpäivät eivät ole samanlaisia. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja omaksut uutta tietoa nopeasti. Lisäksi toivomme paineensietokykyä ja ripauksen joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Ajokortti on välttämätön työn suorittamiselle, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laadithan hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo haun aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi