Työhön osallistuva nokkamies
Projektivoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Haemme pääkaupunkiseudun rakennustyömaakohteiden kalustekantoihin osallistuvaa nokkamiestä. Työssä olet uudisrakennuskohteissa johtamassa kalustekantoja ja osallistumassa myös itse varsinaisiin kantoihin. Työ on fyysistä, mutta kannot tapahtuvat aina hyvän tiimin kanssa. Vastaat työmaalla kantojen sujuvuudesta, aikataulusta ja yleisestä kommunikoinnista niin tiimin kuin projektivoiman esimiesten kesken. Töitä tehdään keikkamuotoisesti, joten hommat sopivat myös lisätyöksi. Töitä tehdään useimmiten arkena aamulla ja päivällä.

Mitä odotamme:
- Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti
- Vastuuntuntoa ja oma-aloitteisuutta
- Kykyä myös fyysiseen työhön
- Reipas asenne sekä halu tehdä töitä
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Hyvällä tekijällä mahdollisuus työllistyä meidän kauttamme pidemmäksikin ajaksi sekä myös muihin rakennusalan tehtäviin. Palkkaus on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen.

Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana.
Lisätietoja Projektivoiman Jani Karilta arkisin numerosta 0447494123.

Projektivoima Oy on erikoistunut rakennusalojen henkilöstöpalveluihin. Vuonna 2018 työllistimme yli 150 rakennusalojen osaajan lisäksi ihmisiä myös muille aloille. Yli kymmenen vuoden kokemus on luonut organisaatiollemme tiiviin yhteistyön useiden valtakunnallisten ja lukuisien pienempien rakennusalan toimijoiden kanssa. Kotipaikkamme sijaitsee Kouvolassa, mutta Projektivoiman kautta työskentelee henkilöstöä ympäri Etelä-Suomea. Tavoitteenamme on löytää oikea ihminen oikeaan työtehtävään. Tarjoamme toimistomme asiantuntevan tuen. Tule Sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

https://www.projektivoima.fi/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386494
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki