(Poistunut julkaisusta)

Työhaunohjaaja (sijainen), Hyvinkää/Lahti
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020
Huhuu! Kuuleeko kutsumme etenkin Hyvinkään ja Lahden seudun palveluorientoituneet työelämäosaajat? Tule loppukesäksi poikkeustilanteen avainpelaajaksi työnhaunohjauksen pariin, TE-toimistoissa toteutettavaan palveluumme!

Pääset työssäsi kohtaamaan erilaisissa elämäntilanteissa olevien työnhakijoiden kirjon ja auttamaan heitä polullaan eteenpäin. Haemme ohaajaa etenkin Hyvinkäälle ja Lahteen.Tehtävässä menestymisen reseptinä on, että toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa työnhakijoita ratkaisukeskeisesti eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Olet empaattinen ohjaaja ja asiakaspalvelija, joka osaa luontevasti eläytyä toisen tilanteeseen!

Palvelun pääpaino on ilman ajanvarausta TE-toimistoon saapuvien työnhakija-asiakkaiden henkilökohtaisessa asiakaspalvelussa, ohjauksessa ja neuvonnassa, mutta työhön sisältyy myös ajanvarauksella tehtävää yksilö- ja ryhmäohjausta, sekä webinaareja. Työskentelet osana tiimiä, jossa sinulla on 1-5 kollegaa riippuen toimipisteestä.


Edellytämme sinulta

Tehtävässä _vaaditaan_ korkeakoulututkintoa sekä ensisijaisesti vuoden kokemus TE-maailmasta, työnhakija-asiakkaiden ohjaus- ja valmennustehtävistä. Henkilöstövuokraus, henkilöstöpalvelua, tai rekrytointipalvelun toteutus on myös soveltuvaa kokemusta. Pystyt ohjaamaan asiakkaita suomen lisäksi myös englanniksi. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi kaikkialla.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen työn. Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä - joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Tässä haussa nopeat syövät hitaat. Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Vinkki: toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen recright-videotyökalun avulla, joten voit nopeuttaa prosessia myös lähettämällä itsestäsi vapaamuotoisen videoesittelyn ao. yhteystietoihin!


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi