(Poistunut julkaisusta)

Työharjoittelu (Laitoshuoltaja)
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Etsitkö puhtausalan harjoittelupaikkaa, jossa pääset oppimaan ja kehittymään? Meillä on nimittäin avoimia harjoittelupaikkoja toimeentarttuville 

 

LAITOSHUOLTAJILLE

 

Helsingin ja Vantaan alueilla. Isona talona, meillä on kohteita joka lähtöön, kuten esimerkiksi toimistoja, kouluja, logistiikkakohteita, tehtaita ja myymälöitä. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo. 6-14 välille. Tehtävä on palkaton harjoittelu, mutta Isona talona tarjoamme tulevisuudessa paljon mahdollisuuksia työllistymisen suhteen motivoituneille tekijöille!

 

Pärjätäksesti tehtävässä, tulisi sinulla olla....

 

ehdottomasti omasta takaa Can Do! - asenne, sillä kaiken muun me voimme sinulle perehdyttää. Positiivinen asenne siivoustyötä kohtaan ja halu tehdä parasta tulosta ovat valttikorttejasi. Työ on yleensä hyvin vastuullista, joten olisi tärkeää, että osaat toimia itseohjautuvasti ja tartut toimeen tilanteessa, kuin tilanteessa! Arvostamme myös kehittymisen halua, sekä luotettavuutta! Olisi tärkeää, että tulet toimeen joko suomen- tai englannin kielellä. Muista kielistä on toki etua. 

 

Tarjoamme sinulle:

 

* Kannustavan ja ammattitaitoisen esimiehen ja tiimin.

* Merkityksellisen harjoittelukokemuksen Suomen johtavassa kiertotalousyrityksessä.

* Mahdollisuuden päästä kiertotalouden lähettilääksi ammatilaisten opastamana.

* Mahdollisuuden päästä oppimaan nykyaikaiset puhtausalan niksit, tekniikat ja laitteistot.

* Mahdollisuuden työllistyä meille tulevaisuudessa, jos sinulta vain löytyy tarmoa ja tahtoa!

 

Mikäli tämä mahdollisuus sai sinut innostumaan, lähetä hakemus osoitteessa hakulomakkeen kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivan hakijan löydettyämme.

 

Jos jokin jäi mieityttämään, niin lisätietoja saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.