Työharjoittelija, kokoaikainen, Jollas Instituutti
Jollas-Opisto Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020
Haluaisitko päästä osaksi mukaansa tempaavia ja mielenkiintoisia liiketoiminnan projekteja? Löytyykö sinulta tässä roolissa hyödyllisiä pehmeitä taitoja, kuten ratkaisukeskeisyyttä, oma-aloitteisuutta ja toimeenpanokykyä? Vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työharjoittelija!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Jollas Instituutille, työharjoittelijaa 3-4 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Jollas Instituutille. Aloitus tehtävässä on heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Työharjoittelijana Jollas Instituutissa pääset osaksi mukaansa tempaavia ja mielenkiintoisia liiketoiminnan projekteja. Projektit ovat sisällöltään ja kestoltaan hyvinkin erilaisia tavoitellen kuitenkin jokainen osaamisen jatkuvaa kehittämistä ja oppimista S-ryhmässä!

Valtaosan harjoitteluajastasi pääset työskentelemään valmennusprojektin ja tuotekoulutusten sekä erinäisten liiketoiminnan asiakasprojektien parissa, pääosin virtuaalisesti. Valmennusprojekti on toimialarajat ylittävä kokonaisuus, jonka Jollas on suunnitellut ja toteuttanut yhdessä kumppaniyrityksen kanssa yhdelle alueosuuskaupoistamme. Tuotekoulutusten avulla tarjoamme pääsääntöisesti digitaalisia oppimisratkaisuja valtakunnallisesti, vähittäiskaupan työntekijöillemme vuoden ympäri. Näiden projektien ohella pääset mukaan yksittäisiin liiketoiminnan tarpeisiin ja oppimistilanteisiin. Työharjoittelu vahvistaa erityisesti organisointi- ja koordinointikykyäsi, projektitaitojasi, pedagogisen osaamisesi yhdistämistä työelämän tarpeisiin sekä antaa mahdollisuuden osallistua Suomen suurimman yksityisen työantajan oppimisen maailmaan eri toimialoilla!

Ensisijaisia harjoittelutehtäviäsi ovat muun muassa projektien etenemisen organisointi ja kalenterinhallinta, avustaminen virtuaali- ja livevalmennusten pedagogisissa ratkaisuissa ja koulutussuunnittelussa, kirjallinen ja suullinen viestintä sekä kirjallisen materiaalin tuottaminen, digitaalisiin oppimisratkaisuihin ja Jollaksen käyttämiin järjestelmiin liittyvät harjoittelutehtävät sekä osallistuminen valmennustilanteisiin ja asiakastapaamisiin mahdollisuuksien mukaan.

Jollas on verkosto, josta löytyy ketterästi vaikuttava valmennusratkaisu liiketoiminnan haasteisiin ja muutostilanteisiin. Jollas valmentaa myyjiä, asiantuntijoita, esimiehiä ja johtoa, jotta liiketoiminnot voivat menestyä ja tuottaa laadukkaita palveluja asiakasomistajille ja S-ryhmän muille asiakkaille. Lue lisää: http://www.jollas.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Avustaminen virtuaali- ja livevalmennusten pedagogisissa ratkaisuissa ja koulutussuunnittelussa
 • Kirjallisen materiaalin tuottaminen
 • Projektien etenemisen organisointi ja kalenterinhallinta
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. OKL tai kasvatustieteet)
 • Ryhmänohjaus- ja esiintymistaitoja
 • Yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta koulutushankkeiden piiristä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Mukavan ja asiantuntevan tiimin tuen
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 4.12.2020, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (e. marjukka.laakso@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin
.
Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.

Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.
Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1401814
 • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 4.12.2020
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Marjukka Laakso (marjukka.laakso (a) studentwork.com)
 • Puhelin: +358505732425
 • Sijainti: Helsinki