(Poistunut julkaisusta)

Työharjoittelija IT-yksikköön
S-Pankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2018
Me S-Pankissa haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Toimimme ketterästi ja haluamme olla haastamassa alan totuttuja käytäntöjä digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen.

Haemme nyt Työharjoittelijaa suorittamaan opintoihin liittyvää harjoittelua IT-yksikköömme Helsingin Vallilaan.

Työharjoittelussa pääset monipuolisesti
- työskentelemään työasemapalveluiden ja muiden loppukäyttäjäpalveluiden parissa monitoimittajaympäristössä.
- hallinnoimaan käyttöoikeuksia ja ADta.
- tutustumaan tietoturvaan liittyviin käytäntöihin, häiriöhallintaan ja tuotannon ongelmatilanteiden selvittelyyn.
- osallistumaan IT Service Desk - ja lähitukitehtäviin.

Harjoittelussa menestyminen edellyttää asiakaslähtöistä ja innostunutta asennetta IT-tukitehtävien laadukkaaseen hoitoon sekä valmiutta uudenlaiseen ja nopeaan toimintaan digitaalisessa maailmassa. Sinulla on soveltuva IT-alan koulutus meneillään ja opintosi voivat olla jo loppusuoralla. Meillä pääset työskentelemään mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa ja saat arvokasta työkokemusta osaavassa ympäristössä. Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, niin hae meille työharjoitteluun.

Tarjoamme
- aitiopaikan IT-tehtävien parissa digitalisoituvassa pankissa.
- haasteellisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän.
- hyvät kehittymismahdollisuudet vahvasti toimialaa uudistavassa organisaatiossa.
- innostavan työyhteisön.

Lue lisätietoa S-Pankista työnantajana osoitteessa https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/ Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotannon tuki ja laadunvarmistus -tiimin IT-päällikkö Jaana Lehtonen 8.5.2018 klo 15-16, puh. 050 388 3757.

Lähetä hakemuksesi 20.5.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset.

Katso lisätietoja S-Pankista osoitteessa www.s-pankki.fi.

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 3 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä noin 600:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat SOK-yhtymä (37,5 %), S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat (37,5 %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.