(Poistunut julkaisusta)

Työfysioterapeutti
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haemme nyt toimintamme kasvaessa

TYÖFYSIOTERAPEUTTIA

Mehiläinen Vaasaan!

Olet mukana toteuttamassa asiakasyritysten työterveyshuoltoa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työntekijöiden työ- ja toimintakyvyn edistämisen lisäksi vastaat sinulle nimettyjen asiakkuuksien kehittämisestä.

Haemme henkilöä, jolla on aitoa intoa liittyä mukaan joukkoomme toteuttamaan maan parasta työterveyshuoltoa hyvässä työyhteisössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Sinulla on sujuva suomen ja ruotsin kielen taito asiakastyöhön sekä yritysyhteistyöhön. Työskentelyotteesi on systemaattinen ja osaat myös hyödyntää modernin tietotekniikan mahdollisuuksia työssäsi.

Odotamme työfysioterapeutin koulutusta, aktiivista, joustavaa ja määrätietoista työskentelyotetta sekä asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työterveyshuollon pätevyys katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan, moniammatillisen tiimin tuen, hyvän perehdytyksen, mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tiina Blom, 040 761 4664 tai tiina.blom@mehiläinen.fi