(Poistunut julkaisusta)

Työelämäyhteyksien päällikkö kotoutumiskoulutukseen
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Ota paikkasi maahanmuuttajapalveluiden tiimissä työelämäyhteyksien päällikkönä!

Spring Housen työelämäyhteyksien päällikkönä vastaat aikuisille suunnatun maahanmuuttajakoulutuksen työelämätiedon ja koulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittymisestä. Koulutat ja valmennat pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta toivomme että pystyt matkustamaan tarvittaessa kauemmaksikin. Opetuksen lisäksi sinulle räätälöidään osaamisesi mukainen vastuualue, jota kehität tavoitteellisesti.


Edellytämme sinulta

Sinulla tulee olla soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä opettajan pedagoginen pätevyys (35 ov tai 60 op). Toivomme, että sinulla on vähintään viisi vuotta opetus- ja koulutuskokemusta aikuisten maahanmuuttajien kanssa, esimerkiksi kotoutumiskoulutuksessa. Lisäksi pyrit jatkuvasti kehittämään omaa työtäsi ja olet urasi varrella aktiivisesti osallistunut kansallisiin ja kansainvälisiin kehityshankkeisiin. Myöskään verkko-opetus ei ole sinulle vierasta.

Arvostamme opetuksessasi toiminnallisia menetelmiä sekä ohjaavaa otetta. Elämänasenteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Sinä omaat halun ja taidon innostaa ihmisiä, ja haluat, että opiskelijasi pääsevät lähemmäs tavoitteitaan. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen toistaiseksi voimassa olevan työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi, minkä lisäksi apunasi on laaja koulutusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki.

Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi HETI, joten jätäthän hakemuksesi ensi tilassa järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Haku päättyy 17.6.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja saat sähköpostitse maahanmuuttajapalveluiden johtajalta Kristel Kivisikiltä, kristel.kivisik@springhouse.fi.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi