(Poistunut julkaisusta)

Työelämän ja -ympäristön uudistamisen asiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Oletko työelämän ja työympäristön uudistamisen ammattilainen? Etsitkö uusia haasteita? Tule mukaan huippuporukkaan tekemään muutosjohtamisen ammattilaisen monipuolista työtä.

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen työelämän ja -ympäristön uudistamisen asiantuntijaa talous- ja henkilöstöyksikön hyvinvoinnin ja osaamisen palveluryhmään. Tehtävä alkaa 1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä, mutta matkustat tarvittaessa Kelan eri toimipisteissä.

Toimit muutosjohtamisen asiantuntijana niin työympäristön muutoshankkeissa kuin muissa vastaavissa uudistus- ja työyhteisöjen tukihankkeissa. Vastuullasi on työympäristön muutostuen organisointi ja toteutus Kelan monitilatoimistohankkeissa. Työskentelet osana asiantuntijatiimiä ja yhteistyössä sisäisen asiakkaan, Kelan tilapalveluiden ja ulkopuolisten toimijoiden kanssa. Sinulla on ymmärrystä työelämän murroksesta ja halua auttaa sisäisiä asiakkaitamme kehittämään muutoskyvykkyyttään ja onnistumaan muutoksissa. Osallistut myös muihin uudistamishankkeisiin niiden vetäjänä, asiantuntijana ja valmentajana. Toimit kouluttajana, erilaisten ryhmien ohjaajana (esim. fasilitaattorina) ja tuotat tukimateriaalia uudistamishankkeisiin. 

Voisit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on
-    tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto esim. työ- ja organisaatiopsykologian, sosiaalipsykologian tai vastaavalta alalta
-    kokemusta ja asiantuntemusta muutoksen tuen johtamisesta
-    asiantuntemusta työn / työelämän muutoksesta ja uudenlaisista työympäristöistä ja niiden merkityksestä tilasuunnittelussa sekä työhyvinvoinnin kehittämisestä työyhteisöissä 
-    kokemusta ja asiantuntemusta erilaisten ryhmien ohjaamisesta mm. fasilitoimalla sekä valmentamisesta, sparrauksesta / coachauksesta myös virtuaalisesti
-    hyvä palveluasenne ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
-    kyky hallita laajoja kokonaisuuksia ja omaksua nopeasti uusia asioita
-    halu kehittää itseäsi työssäsi rohkeasti ja aktiivisesti uutta kokeilemalla
-    halu toimia osana aktiivista ryhmää ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Me tarjoamme sinulle
-    mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että Kelan palveluita
-    huippuporukan motivoituneita ja työstään innostuneita kollegoita
-    kattavan työterveyshuollon ja hammashoidon
-    lounasedun 
-    tukea liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin 
-    joustoa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen.

Mainitse hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kelassa toteutetaan turvallisuusselvityslain mukaisia turvallisuusselvityksiä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 10.6.2020. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Heikki Jämsén, p. 040 7219381 (arkisin klo 9.00 - 9.30) ja suunnittelun asiantuntija Henna Hiltunen, p. 040 4851480 (arkisin klo 9.30 -10.00) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi.