(Poistunut julkaisusta)

Työelämän asiantuntija
Tehy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Etsimme sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön, toiminnan ja koulutetun hoitohenkilökunnan tarpeet tuntevaa

TYÖELÄMÄN ASIANTUNTIJAA

Yhteiskuntasuhteet ja kehittäminen -toimialalle.

Vastaat jäsentemme auttamisesta alan toimintaympäristöön ja työhyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Vastaat oman asiantuntija-alueeseesi liittyvästä valmistelusta. Osallistut Tehyn edustajana sidosryhmäyhteistyöhön erilaisissa työryhmissä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myös Tehyn muiden toimialojen asiantuntijoiden ja esimiesten kanssa, samoin kuin Tehyn yhteistyöjärjestöjen kanssa.

Odotamme sinun olevan mukana sosiaali- ja terveydenhuollon uudistukseen vaikuttamisessa, jotta voimme tukea jäseniämme tässä muutoksessa parhaalla mahdollisella tavalla. Tehtävän menestyksellistä hoitamista tukee kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon muutoksista, työn kehittämisestä ja työhyvinvointi- ja työsuojeluasioista. Toivomme myös, että tunnet työsuojelun yhteistoiminnan toteuttamisen, soveltuvan lainsäädännön sekä niiden soveltamisen alaamme.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, kehittävää työotetta sekä kykyä verkostoitua ja toimia verkostomaisessa ympäristössä. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme kokemusta terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta, korkeakoulututkinto katsotaan eduksi. Kielitaidon osalta vaatimuksena ovat suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Hyvä englannin kielen taito tukee tehtävän menestyksellistä hoitamista. Kokemus järjestötoiminnasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja vastuullisen työtehtävän arvostetussa järjestössä sekä mahdollisuuden olla vaikuttamassa tehyläiseen edunvalvontaan. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät työn vaativuuden arvioinnin ja Tehyssä sovellettavan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tiedusteluihin vastaa Arespartnersin konsultti Johanna Lipponen, puh. 044 738 8988, varmimmin tavoitettavissa ke 5.2. klo 16-17 ja ti 11.12. klo 8-9. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.2.2020 mennessä osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/.