(Poistunut julkaisusta)

Työelämäkouluttaja kotoutumiskoulutukseen
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
Tule meille töihin! Etsimme nyt työelämäkouluttajaa maahanmuuttajakoulutuksen tiimiimme!

Spring House Oy:llä on vankka kokemus maahanmuuttajakoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Nyt etsimme tiimimme vahvistuksesi työelämäkouluttajaa pääkaupunkiseudulle. Spring Housen työelämäkouluttajana vastaat aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä, työnantajayhteistyöstä sekä koulutukseen liittyvistä hallinnollista tehtävistä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja pedagoginen pätevyys. Arvostamme myös kouluttajakokemusta maahanmuuttajille suunnatuista koulutuksista tai opetuksesta.

Toivomme, että osaat huomioida opetuksessasi kohderyhmän tarpeet, käytät sujuvasti ja monipuolisesti toiminnallisia menetelmiä sekä omaat vahvan ohjaavan otteen. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Sinua motivoi ja ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden ammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme 31.10.2018 mennessä, osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat sähköpostitse silja.gronholm@springhouse.fi.