(Poistunut julkaisusta)

Työelämäkouluttaja kotoutumiskoulutukseen Pohjoiseen
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020
.Tule meille töihin! Etsimme nyt työelämäkouluttajaa maahanmuuttajakoulutuksen Pohjoisen tiimiimme Rovaniemelle ja/tai Kemiin sekä Tornioon.

Spring House Oy:llä on vankka kokemus maahanmuuttajakoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Toimintamme laajentuessa etsimme tiimimme vahvistuksesi työelämäkouluttajaa. Rovaniemien tai Kemin ja/tai Tornion Spring Housen työelämäkouluttajana vastaat aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä, työnantajayhteistyöstä sekä koulutukseen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja pedagoginen pätevyys. Lisäksi sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus maahanmuuttajille suunnatusta koulutuksesta tai opetuksesta.

Toivomme, että osaat huomioida opetuksessasi kohderyhmän tarpeet, käytät sujuvasti ja monipuolisesti toiminnallisia menetelmiä sekä omaat vahvan ohjaavan otteen. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Sinua motivoi ja ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että oppijan ja loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 15.6.2019 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat sähköpostitse susanna.valkfors@springhouse.fi tai puhelimitse ma-pe klo 09-16. Soitan takaisin, mikäli en pysty vastaamaan ja jätät viestin asiastasi.