Työelämäkouluttaja kotoutumiskoulutukseen Kajaaniin
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020
Tule meille töihin! Etsimme nyt työelämäkouluttajaa maahanmuuttajakoulutuksen Kajaanin tiimiimme.

Spring House Oy:llä on vankka kokemus maahanmuuttajakoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Toimintamme laajentuessa etsimme tiimimme vahvistuksesi työelämäkouluttajaa. Spring Housen työelämäkouluttajana vastaat aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä, työnantajayhteistyöstä sekä koulutukseen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja pedagoginen pätevyys. Lisäksi sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus maahanmuuttajille suunnatusta koulutuksesta tai opetuksesta.

Toivomme, että osaat huomioida opetuksessasi kohderyhmän tarpeet, käytät sujuvasti ja monipuolisesti toiminnallisia menetelmiä sekä omaat vahvan ohjaavan otteen. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Sinua motivoi ja ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että oppijan ja loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 30.11.2020 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat sähköpostitse susanne.vuorinen@springhouse.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot