(Poistunut julkaisusta)

Työasemien- ja päätelaitehallinnan asiantuntija (Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Elisa tarjoaa monipuolisia ratkaisuja IT-toimintojen ulkoistamiseen ja kehittämiseen. Päätelaitehallinnassa luomme ja kehitämme IT-toimintaympäristöjä, sekä tuemme niiden ylläpidossa. Näin varmistamme asiakkaidemme liiketoiminnan toimivuutta ja jatkuvaa parantamista.   

Nyt etsimme projektitiimiin työasemien- ja päätelaitehallinnan asiantuntijaa täydentämään huippuasiantuntijatiimiämme!

Konsultatiivisessa roolissa fokus on asiakkaan kanssa käytävässä vuorovaikutuksessa – olet vahvana linkkinä ratkaisemassa asiakkaan haasteita. Tuot kehitysehdotuksia esille asiakkaalle, pystyt haastamaan tuttuja ja turvallisia toimintamalleja sekä teknisiä toteutuksia. Löydät parhaimmat ratkaisut asiakastarvekohtaisesti ja olet valmis laittamaan kädet saveen toteuttaaksesi ne. 

Työporukkamme on monipuolinen, jossa on kovia osaajia ikähaarukalla vajaista kolmekymppisistä reiluihin viisikymppisiin. Tiimin kotipesänä on sekä Elisan tilat Helsingin Kaarlenkadulla että myös muiden paikkakuntien Elisa-tilat esimerkiksi Turku, Tampere ja Jyväskylä. Lisäksi etätyöskentely on luonteva osa työkulttuuriamme. Tiimin ohella tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat asiakkaamme, yhteyshenkilömme päämiehillä sekä useat ryhmät Elisassa, joiden kanssa teemme aktiivista yhteistyötä.

Mitä odotamme Sinulta?   

  • Etsimme kokenutta asiantuntijaa, jolla on kokemusta suunnittelu-, ylläpito- ja projektitehtävistä päätelaitehallinnan osalta.     
  • Etsimämme asiantuntijan päivittäisestä työkalupakista löytyvät mm. Microsoft Intune, Microsoft Enterprice Mobility + Security, System Center Configuration Manager (SCCM), Autopilot, Windows-käyttöjärjestelmät ja mobiililaitehallinta. Aikaisempi työkokemus MAC-päätelaitteista lasketaan eduksi.     
  • AD ja GPO -osaamista.
  • Odotamme vahvaa halua kehittyä teknologioiden mukana sekä halua työskennellä tiiviisti asiakasrajapinnassa.     
  • Olet jo valmiiksi MS-sertifioitunut ja sinulla on mielenkiintoa lisäsertifioitumiseen.

Arvostamme lisäksi? 

  • Rautaista osaamista arkkitehtuurista.    
  • Ymmärrystä Office 365 -ympäristöistä.     
  • Kokemusta sovellusten paketoinnista ja jakelusta.    
  • Windows Virtual Desktop -osaamista.

Miksi Elisa?

"Meillä on hyvä pöhinä päällä!  Tiimissä tekeminen määrittyy jokaisen osaamisen ja persoonan mukaan. Tuomme asiakkaille uusia ja moderneja juttuja, sekä viemme heidän ympäristöjä eteenpäin juuri niihin sopivilla ratkaisuilla. 

Elisassa ei olla siiloutuneita tiettyihin teknologioihin vaan tekemisessä pääsee aina haastamaan itseänsä ja kehittämään omaa osaamista sopivalla tavalla eteenpäin. Meillä on huipputiimi, jossa tiimikaverit tekevät töitä kotoa, mökiltä, toimistoilta tai milloin mistäkin, ympäri Suomen." - Markus Lintuala

Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko suomalaiselle yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Elisa on tutkitusti hyvä työpaikka ja vastuullinen työnantaja. Elisa tarjoaa mahdollisuuden laajaan verkostoitumiseen Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa ihmisen kokoiseen työtehtävään, osaamiseen pohjautuvaan kilpailukykyiseen palkkaan ja hyviin työsuhde-etuihin.

Kiinnostuitko? Jätä CV:si ja henkilötietosi oheen niin jatketaan keskustelua! Lisätietoja voit kysyä osoitteesta rekrytointi@elisa.fi.

Tehtävään valituille teetämme turvallisuusselvityksen sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä  myös huumetestin.