(Poistunut julkaisusta)

Työasemapalveluiden asiantuntija, Service Desk asiantuntija & Java fullstack ja backend ohjelmistokehittäjä
Samlink

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Etsimme Espoon Leppävaaraan Jatkuvien palveluiden konttoripalveluihin Työasemapalveluiden asiantuntijaa, Service Desk asiantuntijaa sekä Java fullstack ja backend ohjelmistokehittäjää.

 

Työasemapalveluiden asiantuntija

Vastaamme finanssialan asiakkaillemme siitä, että heidän käytössään olevat yli 3000 työasemaa erilaisine sovelluksineen toimivat moitteettomasti.  Pääset siis tekemään työtä asiakaskokemuksen ytimeen tuottamalla asiakkaillemme nykyaikaisia työasemapalveluita korkeiden tietoturvavaatimusten määrittämässä ympäristössä.

Samlinkilla tulisit osaksi Windows työasemaympäristön päivitysprojektia. Tulevaisuudessa olisit tärkeä linkki laitetoimittajamme (IBM) ja asiakkaamme välissä. Toimit myös työasemapalveluiden asiantuntijana sovelluskehitysprojekteissamme.  

Sopivaa taustaa tehtäviin olisi:

  • Windows 10 –työasemakäyttöjärjestelmän ja Windows infran tuntemus työn tai koulutuksen kautta
  • Pärjäät roolissa, missä parhaat tulokset saadaan itsenäisen vastuunkannon ja saumattoman yhteispelin voimalla.
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
  • Pystyt tuottamaan dokumentaatiota ja haluat jakaa omaa osaamistasi myös muulle tiimille.
  • Eduksi katomme myös jo työssä hankittua kokemusta toimittajahallinnasta monitoimittajaympäristössä

Kuitenkin tärkeintä on kiinnostuksesi työasemapalveluita kohtaan sekä halu oppia uutta.

 

Service Desk asiantuntija

Tässä roolissa työtehtävien keskiössä ovat pankkien toimihenkilöiden neuvonta, virhetilanteiden selvitys ja korjaus. Työpyyntöjä hoidetaan joko puhelimitse tai sähköpostitse. Lisäksi tehtäväkenttään kuuluvat myös häiriötilanteiden koordinointi, sekä yhteistyö Samlinkin kumppanien kanssa.

Päivittäisessä työssäsi pystyt suoraan vaikuttamaan asiakkaidemme arjen sujuvuuteen. Meille asiakkaat ovat tärkeitä, joten arvostamme vahvaa asiakaspalveluasennetta ja sitä että pystyt toimimaan tiukoissakin tilanteissa. Eduksi katsomme osaamista työasemaympäristön, palvelimien ja/tai tietoliikenteen osalta sekä pankkijärjestelmien tuntemusta.

Kykenet ilmaisemaan itseäsi selkeästi ja kaikessa viestinnässäsi näkyy asiakaspalveluhenkisyys. Teemme töitä yhdessä ja toiminnallemme tunnusomaista on se, että autamme työkaveria, tsemppaamme tiukoissa tilanteissa ja tuotamme kukin omalla tavallamme iloa työpäivään. Pystyt pitämään monta rautaa tulessa yhtä aikaa, haluat ottaa asioista selvää ja sinulle on luontevaa jatkuvasti kehittää omaa toimintaasi ja yhteisiä toimintatapoja.

 

Java fullstack ja backend ohjelmistokehittäjä

Pääset mukaan finanssisektorin tietojärjestelmien kehityksen ytimeen. Tulevaisuuden hankkeet muodostuvat pankkitoimialan uusien mahdollisuuksien kuten Open banking ja API-talouden ratkaisujen määrittelystä, suunnittelusta ja toteutuksesta. Ohjelmistokehitys tehdään Scrum ja DevOps -pohjaisesti. Ohjelmistokehittäjät sijoittuvat tuotetiimeihin, jotka toimivat Samlinkin moderneissa tiloissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Espoon Leppävaarassa ja Jyväskylän keskustassa.

Ohjelmistokehitysteknologiat muodostuvat seuraavista:

  • Java, Java EE
  • Spring, Spring Boot, Apache CXF, Hibernate, JPA
  • REST, SOA, XML, WSDL
  • Git, JUnit, Maven, Continuous integration

 

Uudistuminen vaatii uusia toimintatapoja ja teknologioita – myös Samlinkilla, joten lista kehittyy jatkuvasti. Tarkempi vastuualueesi määräytyy osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Käytössämme ovat yleiset standardit ja Open Source-tuotteet. Hakemamme henkilöt innostuvat teknologian mahdollisuuksista. Heillä on intohimo ja kyky oppia uusia asioita. Käytössä oleviin yksittäisiin teknologioihin ja työkaluihin on mahdollisuus perehtyä käytännön töiden ja osaamisen kehittämisen kautta. Yhteistyö ja sparraus kollegoiden kanssa muodostavat tärkeän voimavaran, kun teknologialla luodaan tulevaisuuden pankkitoimintaa.

 

Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaajaa, mutta katsomme eduksi käytännön kokemuksen Java pohjaisesta ohjelmistokehityksestä. Pankkitoimialan kokemus ei ole välttämätöntä, mutta siitä on hyötyä tehtävissä.

 

Samlinkilla pääset tekemään töitä ympäristössä, jossa osaamista arvostetaan ja kehitetään. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke, teemme töitämme viihtyisissä toimitiloissa ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla. Vakituinen työskentelypaikkasi voi olla joko Espoo tai Jyväskylä, mutta toivomme sinulta säännöllistä matkustusvalmiutta pääkaupunkiseudulle.

 

Rekrytointiprosessiimme kuuluu perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekeminen.

https://www.samlink.fi/urapolku/