(Poistunut julkaisusta)

Työaikaihminen, Tampere tai Helsinki
Integrata Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020
Integrata Oy
Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta.* Aikakin juoksee. Mutta me emme. Vaikkei tässä nyt olla kello kaulassa, liiketoimintamme työajan ympärillä kuitenkin kasvaa, ja etsimme Quinyx-tiimiimme hallitsijoita, työajanhallitsijoita. Käytännössä kaipaamme konsultteja: 

Mikä homma? 

Jos olet perehtynyt palveluissamme pyöriviin psykedeelisiin palveluikoneihin, on työajan ikoni niistä se, joka liikkuu kellon ympäri jättäen tilaa tähdellisemmällekin tekemiselle. Eli kaikelle ihan oikeasti merkitykselliselle: pysähtymiselle, perheelle, intohimopuuhastelulle… Sellainen me vähän ollaan työpaikkanakin. 

Samassa työaikaikonissa voidaan nähdä myös ihmisiä pöydän ympärillä. Asiakkaamme on niistä yksi. Aina, kun työajanhallinnan apuna on ammattilaisia, tekevät kaikki työnsä (ja nukkuvat yönsä) paremmin. Tässä pöydässä tehtäviisi osana Quinyx-työaikatiimiä kuuluvat mm. projektit sekä työajanhallinnan kumppaniemme yhteyshenkilönä toimiminen. 

Tavallisena työpäivänä työtuntisi hujahtavat myös näihin tehtäviin:  

  • Asiakaspalvelu ja -huolenpito 
  • Tulkinnat ja tiketit 
  • Projektityö 
  • Koulutus, testaus, kehitys 
  • Liittymät ja läpiviennit 
  • Demot ja dokumentointi 

Tulet töihin esihenkilöttömään organisaatioon, jossa johtaminen toteutetaan palveluna. Joten unohda kellokortti; työajan hallitsijana säätelet samalla myös omaa työaikaasi. Soolosuoritusta emme silti odota, täällä tehdään aina yhdessä. 

Silloin tällöin tavallisessa maailmantilanteessa työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa. 
 

Millaista ihmistä etsimme? 

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi. 

Olet aikaasi edellä: sinulla on kyky johtaa itseäsi ja taidat itsenäisen työskentelyn osana tiimiä. Olet lisäksi ennakkoluuloton, siedät keskeneräisyyttä ja nautit isosti ongelmanratkaisusta. Power trip on sinulle vieras käsite, mutta käytät kuitenkin myös englantia sujuvasti työssä. 

Koet olevasi joko ”järjestelmäkuiskaaja” tai ”projektipaahtaja”. Ymmärrät työajanhallintajärjestelmien syvintä olemusta ja pystyt muotoilemaan palvelua aina asiakaskohtaisesti. Tulkinnoissa ja ongelmatilanteissa annat järkesi juosta vapaalla vähän aikaa: hyödynnät kokemustasi HR-maailmasta osana ongelmanratkaisua ja asiakkaiden auttamista. Et tuhlaa aikaa, etkä varsinkaan tapa sitä.  

Yhden teorian mukaan aika on harhaa (etenkin lounasaika). Mutta kun istahdat työaikatiimin pöytään, ymmärrät, mitä tarkoittaa time flies when you’re having fun. Myös asiakkaan seurassa aika rientää ja joskus se loppuu keskenkin. Tehtäväsi on kuitenkin integratalaisella ihmisyydellä varmistaa, että työajanhallintajärjestelmissä riittää aikaa jaettavaksi kaikille. 

Aika on myös tehnyt sinulle hyvää. Sinulla on kenties jo kokemusta Quinyx-työajanhallintajärjestelmästä. Aiempi kokemus HR:stä, palkkapalveluista ja/tai työaikajärjestelmän pääkäyttäjyydestä katsotaan plussaksi. Tarvittaessa opastamme tehtävään.  
 

Millaista merkitystä saat meiltä? 

Integrata on kolmella paikkakunnalla – Tampereella, Helsingissä ja Porissa – yksi 100:n ihmisen tiimi, jonka työtila on Teamsissä ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Yhteisölliset toimipisteemme sijaitsevat kaupunkikeskustoissa.  

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit). 

Sanovat myös, että aika on rahaa. Ja siksi me säästämmekin sitä asiakkaillemme: Uurramme uraa karsimalla kuraa. Integratalaisena pääset tekemään koko toimialan tulevaisuuteen tähtääviä tekoja. 

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Keskitymme huonojen läppien lisäksi tiimiläisten hyvinvointiin. Pidämme huolta ihmisistä, ja he pitävät huolta asiakkaistamme. Myös asiakas on yksi meistä. 

Meillä ei myöskään ole ollenkaan esihenkilöitä. Eikä johtokaan lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. 
 
Kello käy ja haluaisit jo hakea? Lukaisethan kuitenkin vielä nämä: 

  • Integratalainen tapa toimia 
  • Rekrytoinnin etenemisen askelmerkit
  • Ja totta se on, perehdytykseenkin olemme panneet paukkuja 


Jos aika on kypsä ja tutustuttuasi Jakamossamme ajatuksiimme sekä somekanavissamme integratalaiseen yrityskulttuuriin, olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetäthän hakemuksesi tehtävään 29.11.2020 klo 23:59 mennessä. 

Etätyöhaastattelumahdollisuus. Etätyömahdollisuus meillä on ollut jo vuodesta 2008. Sitä emme viitsi enää erikseen mainita. Vaikka se onkin vähän lyhyempi sana. 

Ihmiskielisiä lisätietoja tehtävästä antaa appi: Voit kysyä meiltä mitä tahansa tästä työpaikasta WhatsAppissa, 050 531 8580. 
 
Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaa integratalainen Eveliina Roininen, eveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484.  

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008. 

Avainsanat: WFM, työaikakonsultti, järjestelmäpääkäyttäjä, järjestelmäasiantuntija, palkanlaskija 


>> Hae tähän työpaikkaan <<