(Poistunut julkaisusta)

TVD-kustannusasiantuntija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme TVD (Target Value Design) -kustannusasiantuntijaa Helsinkiin.

Olemme mukana useissa yhteistoimintamallin mukaisissa rakennushankkeissa ympäri Suomen ja etsimme nyt TVD-kustannusasiantuntijaa Lean-rakentamisen yksikköömme. TVD-asiantuntija toimii rakennushankkeissa suunnitteluprosessin kustannusasiantuntijana tuottaen reaaliaikaisesti tietoa rakennushankkeen tilanteesta tilaajalle.

Arvostamme aiempaa kokemusta kustannusasiantuntijana toimimisesta sekä osallistumisesta yhteistoiminnallisiin hankkeisiin. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi talonrakennuksen tai LVI-alan insinööri. Tarvittaessa tarjoamme koulutuksen tehtävään.

Tarjoamme asiakkaillemme Suomen kattavinta rakennushankkeiden kustannusohjauspalvelua ja meillä on käytössämme alan parhaat työkalut ja -menetelmät.

Mitä tarjoamme?

Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/rekry keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimialajohtajat Piia Sormunen p. 040 653 3118 ja Jari Salmi p. 043 820 0487 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä. Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi