(Poistunut julkaisusta)

Två (2) löneräknare
Kyrkostyrelsen/Kyrkans servicecentral

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Till Kyrkans servicecentrals verksamhetsenhet i Uleåborg söker vi för ett anställningsförhållande som gäller tillsvidare

Två (2) löneräknare

för att ansvara för våra kunders löneräkning. I uppgiften sköter du våra kunders löneräkning självständigt som en del av löneräkningsteamet. Vi önskar att du är en lagspelare med god social kompetens och en positiv läggning, och är intresserad av att utveckla löneräkningssystemet och din egen expertis i en omgivning som förändras snabbt.

Vi erbjuder en fast anställning i trivsamma kontorslokaler, introduktion i arbetet och flexibel arbetstid som gör att du kan passa ihop arbetet med din livssituation.

Till löneräknarens uppgifter hör bland annat:
- administration av kundernas basuppgifter, lönekörningar, lagstadgade redovisningar, rapportering, myndighetsanmälningar, statistik, årsanmälningar och lönebokföring
- kundservice
- utveckling av det egna processområdet

Vi förutsätter att du
- gärna vill lära dig nya saker
- kan arbeta självständigt och ansvarsfullt samt identifiera utvecklingsbehov
- har ett kundorienterat tänkesätt och förmåga att sköta kundkontakter
- är duktig på att samarbeta, kommunicera och arbeta i team

Vi förutsätter lämplig yrkesutbildning eller examen samt erfarenhet av olika uppgifter inom ekonomi- och personalförvaltning och/eller löneräkning. Vi förutsätter goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska.

Om du tycker om utmaningar och vill arbeta i en aktiv organisation, sök jobb hos oss! Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden, så lämna in din ansökan så snart som möjligt. Arbetet inleds tidigast 12.10.2020 eller enligt överenskommelse.

Lönen bestäms enligt kravgrupp 501 i Kyrkans allmänna tjänste- och arbetskollektivavtal (minimilön 2259,03 euro/mån.). Utöver detta betalas ett erfarenhetstillägg som baserar sig på den valda personens arbetserfarenhet. En prövotid på sex (6) månader tillämpas.

Ansökan lämnas in via den elektroniska rekryteringstjänsten evl.fi/tyopaikat senast 20.9.2020 kl.21.

Närmare upplysningar ger Kyrkans servicecentrals servicechef Sanna Marjanen sanna.marjanen(at)evl.fi, tfn 040 1424 826.