(Poistunut julkaisusta)

TV-Guru
Screenforce Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2018

Haluaisitko Sinä edustaa TV-alan suurimpia toimijoita, edistää keskustelua televisiomainonnasta Suomen mediakentällä ja lisätä näkyvyyttä media- ja markkinointialan kovimpien ammattilaisten parissa?

Etsimme nyt Sinua

TV-Guru

Vastaat Screenforce Finlandin toiminnasta, jossa pääroolissa on viestintä. Olet Screenforce Finlandin Head of Commercial TV, moderni agitaattori, joka herättää ja käy keskustelua TV-mainontaa edistävistä asioista eri kanavissa. Järjestät TV-mainonnan tapahtumia ja koulutuksia media- ja markkinointitoimistojen ammattilaisille ja päättäjille. Ylläpidät yhteyksiä kansainväliseen verkostoon, mm. Screenforcen ulkomaisiin sisarjärjestöihin, ja osallistut alan tärkeimpiin seminaareihin. Seuraat televisiokentän kehitystä ja uutisointia sekä tarjoat luotettavaa tietoa Suomessa käytävään keskusteluun.  

Toivomme sinun olevan muuttuvan mediakentän osaaja, viestinnän guru ja markkinoinnin kova luu, joka ymmärtää median transformaation ja hallitsee digitaaliset väylät kuin omat taskunsa, mm. blogit, somekanavat ja uutiskirjeet. Olet sujuvasanainen esiintyjä ja taitava verkostoituja, jolla on intohimoa vaikuttaa mainosalalla käytävään keskusteluun TV-alan äänenkantajana. Henkilönä olet vauhdikas ja aikaansaava moniottelija, joka haluaa päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia visioita.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan TV-mainonnan tulevaisuuteen ja sen ympärillä käytävään keskusteluun. Pääset näköalapaikalle TV-alan suurimpien kaupallisten toimijoiden edustajaksi televisiomainonnan kentälle ja toimimaan osana tv-alan kansainvälistä vaikuttamisverkostoa. Tehtävä tarjoaa vapausasteita sinulle, joka haluat toimia itsenäisesti, luoda työskentelysi puitteet ja toteuttaa ideoitasi ja itseäsi.

Lisätietoja voi tiedustella HRS Advisors Oy:n konsulteilta Toni Koskinen, puh. 040 742 7525 tai Krister Botell, puh. 050 304 2410. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 19.4.2018 mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi.