(Poistunut julkaisusta)

Tuuraava kokki Kotkaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa KOKKIA elintarviketehtaaseen Kotkaan.


ISS Palveluilla huolehdimme, että asiakkaamme voi luottaa tuotantotilojen puhtauteen ja keskittyä valmistamaan terveellistä ruokaa. Elintarvikkeiden tuotantolaitoksissa työskentelevät ammattialaisemme takaavat ruokaturvallisuuden sekä edistävät tiloissa työskentelevien tyytyväisyyttä ja terveyttä.


Tässä tehtävässä toimit tuuraajana henkilöstöravintolassa. Monipuolisten ravintolatöiden lisäksi sinulla on mahdollisuus lisätunteihin siivoustehtävistä elintarviketuotantolaitoksen toimisto-, sosiaali- ja tuotantotiloissa. Tehtävä on keikkatyö, työajat sijoittuvat ma-la ja kello 6-14 välille. Keikan pituus on kerralla 7,5 tuntia.


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokin koulutus, hyvä fyysinen kunto sekä kiinnostusta siivoustyötä kohtaan tai aikaisempaa osaamista siivousalalta. Edellytämme hygieniapassia, suomen kielen taitoa sekä soveltuvuutta raskaaseen fyysiseen työhön.


Haethan tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta 15.11.2020 mennessä.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -