(Poistunut julkaisusta)

Tuuraajia Mäntsälään ja Pornaisiin siivous- ja keittiötöihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019
Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavia MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Mäntsälään ja Pornaisiin. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta sekä keittiön avustavista tehtävistä. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkisin klo 6-21 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tarvittaessa töihin kutsuttavana sinulle kertyy töitä noin 0- 20 tuntia viikossa. 

Edellytämme, että sinulla on soveltuva kiinteistö- ja puhdistuspalvelualan tutkinto sekä kokemusta alan työtehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta. Ravintola-alan koulutus sekä työkokemus katsotaan eduksesi. Työssäsi tarvitset myös ajokorttia, mahdollisesti omaa autoa, hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Hygieniapassin ja työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 10.3.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi,www.issworld.com,www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -