(Poistunut julkaisusta)

Tuuraaja ulkoaluetöihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019
Etsimme TUURAAJAA ULKOALUETÖIHIN tiimiimme vahvistukseksi Turkuun.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Ulkoaluetyössä tehtäviisi kuuluu monipuoliset ulkoaluetyöt, kuten roskien keräys ja roska-astioiden tyhjennys, kesäaikaan ruohonleikkuu ja rikkaruohojen torjunta, syksyllä lehtien poisto ja lumityöt talviaikaan. Työvuoroja  on tarjolla epäsäännöllisesti tuurausten muodossa ja työvuorot voivat sijoittua kaikille viikonpäiville klo 04 - 16 välille. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet reipas ja omatoiminen, B-ajokortillinen ja osaat ajaa työkoneita. Sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään vuoden ajalta. Soveltuvan koulutuksen (esim. puutarhuri) katsomme eduksesi. Työtehtävissä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä erittäin hyvää fyysistä kuntoa. 

Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edelletys työsuhteelle. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen esimiehen ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.7.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -