(Poistunut julkaisusta)

Tuuraaja siivoustyöhön Nummelaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Hei OPISKELIJA tai MUUTEN VAIN LISÄTYÖTÄ KAIPAAVA!

 

Haluaisitko päästä tutustumaan terveydenhoitoalaan tarkkailijan asemasta ja saada samalla vähän lisätuloja? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, jos tulet meille

  

PUHTAUSALAN TYÖNTEKIJÄKSI

 

vakituiseen työsuhteeseen Vihdin ja Nummelan alueelle. Työsopimus solmitaan tarvittaessa työhön kutsuttavan sopimuskella. Tehtävässäsi vastaat  eri terveys- ja hoitoalan kohteiden hohtavasta puhtaudesta. Työvälineistöösi kuuluu niin älypuhelin, kuin myös siivouskoneet. Työaikasi voivat sijoittua arki-iltoihin; maanantaihin, keskiviikkoon, torstaihin ja perjantaihin. Tässä tehtävässä et ole naimisissa työsi kanssa, joten pesti sopii hyvin opiskelijalle taikka muuten vain lisätuloja kaipaavalle. Hyville tekijöille voidaan mahdollisesti järjestä lisätunteja omien toiveiden mukaan. Palkkaus tehtävässä on 11,20€/h (KIPA TES 3). 

 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivoustyöstä ja erityisesti arvostamme terveydenhuoltoalan siivouskokemusta. Alan opinnot luetaan eduksesi, mutta eivät ole välttämättömiä. Työskentelet kohteessa, jossa puhtaudella todella on merkitystä, joten asenteen siivousta kohtaan on oltava kunnossa! Odotamme hakijoilta myös aseptiikan hallintaa, luotettavuutta, sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Kaikkein tärkein työkalusi on kuitenkin oma asenteesi siivoustyötä kohtaan!

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa, esimerkiksi oppisopimuskoulutuksella! Tarjoamme esimiehen täyden tuen työhön ja modernit työvälineet.

 

Käytössäsi ovat huikeat henkilöstöedut, kuten tavallista kattavampi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot, kuntosaliedut, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Panostamme myös esimiestyöhön ja haluamme ylipäätään huolehtia siitä, että voit hyvin sekä työajalla että sen ulkopuolella! Yrityksessämme on aina motivoituneille tekijöille etenemismahdollisuuksia - jos sinulta vain löytyy tahtoa!

  

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat :)

 

Jos jäit kaipaamaan vielä lisätietoja tehtävästä, voit ottaa meihin yhteyttä tästä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.

 

Muista myös tsekata meidän ihanan Katarzynan uratarina yrityksessämme! https://lassikko.lt.fi/uratarina-puolasta-suomeen-palvelupaallikoksi