(Poistunut julkaisusta)

Tuuraaja aulapalvelutehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019
Etsimme tiimiimme motivoitunutta tulevaisuuden lupausta työskentelemään esimerkiksi opintojen ohella, olisitko sinä oikea henkilö? 

Etsimme nyt tiimityöhön kykenevää TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVAA ASIAKASPALVELIJAA tiimiimme Helsingin ja Vantaan alueille. 

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakaskohteissamme aulapalvelutehtävistä sekä esimerkiksi puhelinvaihteen hoidosta ja kulunvalvonnasta. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 9-17:30 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Työtunteja tehtävässä tuurauksista riippuen 0- 37,5 tuntia viikossa. 

Toivomme, että sinulla aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään vuoden ajalta sekä vartijan peruskoulutus. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä kykyä palvella asiakkaita myös ruotsin kielellä. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on ajantasaiset It-taidot, tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä iloinen ja positiivinen asiakaspalveluasenne. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi työyhteisössä, jossa kannustetaan innovointiin ja jatkuvaan kehittymiseen.

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 20.1.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -