(Poistunut julkaisusta)

Tuulilasinasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Kuopion LasiTiimi on tuulilaseihin erikoistunut yritys,  henkilöautojen ja pakettiautojen tuulilasien vaihdot ja korjaukset ammattitaidolla ja laadukkaasti.

Etsimme Kuopion LasiTiimille tuulilasinasentaja Kuopioon.


Arvostamme autonasentajan tai -korikorjaajan koulutusta sekä hyvää ymmärrystä autotekniikasta. 

Työ on aluksi pääasiassa henkilö- ja pakettiautojen tuulilasien korjausta ja vaihtoa. Myöhemmin toivomme, että valittu työntekijä pystyy hoitamaan koko asiakasprosessin eli asiakaspalvelun,  korjaus- tai vaihtotyön sekä laskutuksen. Joten hyvät asiakaspalvelutaidot ovat erittäin tärkeitä.

Aluksi työ on osa-aikaista (noin 6 tuntia päivä, ei välttämättä jokaiselle päivälle), mutta töiden lisääntyessä työ muuttuu kokopäivätöiksi.

 

Tarjoamme sinulle alkuun määräaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi.

 

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

 

Työ alkaa heti sopivimman hakijan löytyessä.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta! Laitathan hakemukseen liitteeksi CV:n.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.