(Poistunut julkaisusta)

Tutustu työelämään ja tienaa
Osuuskauppa Keula

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Kesätyöharjoitteluun Osuuskauppa Keulan kaupaan tai ABC-liikennemyymään?

 

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelman (TTT) tavoitteena on tarjota koululaisille mahdollisuus tutustua erilaisiin töihin, työelämään liittyviin sääntöihin ja yrityksiin. Vähittäiskauppa ja Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluohjelma ovat monen nuoren ensimmäinen kosketus työelämään. Onnistunut harjoittelu kerryttää osaamista ja kokemusta, antaen harjoittelijalle hyvät lähtökohdat hakea kesätöitä kaupan alalta. 

 

Osuuskauppa Keulassa voit tehdä TTT-harjoittelujaksolla töitä kaupassa tai ABC- liikennemyymälässä. Harjoittelu kestää kaksi viikkoa, joiden aikana harjoittelijalla on 10 työpäivää. Työaika on 6 tuntia päivässä (ma-pe, klo 8-18 välillä). Harjoittelusta maksetaan palkkio, joka vuonna 2020 on 370 euroa.

Voit hakea TTT-harjoitteluun, jos täytät kaikki seuraavat ehdot:

  • Olet harjoittelun alkaessa 15-17-vuotias
  • Olet peruskoulussa, kymppiluokalla, lukiossa tai VALMA-/TELMA-koulutuksessa
    (HUOM! Et voi tulla valituksi, jos opiskelet ammattiin tai olet suorittanut ammattitutkinnon)
  • Et ole aiemmin ollut TTT-harjoittelussa kaupassa tai liikennemyymälässä
  • Et ole aiemmin ollut töissä kaupassa tai liikennemyymälässä (TET-jaksoa ei lasketa)

 

Odotamme kesäharjoitteluun hakijoilta:

  • Innostusta ja uskallusta asiakaspalvelutehtäviin
  • Iloista ja hymyilevää asiakaspalveluilmettä
  • Halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä

 

Hakeminen ja valinnoista ilmoittaminen

Mieti etukäteen, missä Osuuskauppa Keulan toimipaikoissa pystyisit työskentelemään. Ota huomioon, että sinun tulee pystyä kulkemaan harjoittelupaikkaasi päivittäin. Harjoittelupaikkaa ei voi vaihtaa hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Mieti myös, millä aikavälillä pystyisit harjoittelusi suorittamaan. Mikäli sinulla on rajoitteita harjoittelujakson ajankohtaan liittyen, muista kertoa niistä hakemuksessasi. Harjoittelujakso on kaksi peräkkäistä viikkoa, eikä sitä voi jakaa lyhyempiin jaksoihin.

Panosta hakemukseesi ja varaa riittävästi aika sen tekemiseen. Tuo osaamisesi ja motivaatiosi esille mahdollisimman selkeästi. Kysy esimerkiksi perheenjäseniltäsi tai kavereiltasi, miten he sinua kuvailisivat ja mitä osaat heidän mielestään erityisen hyvin. Jos sinulla on aiempaa työkokemusta, kerro myös siitä.

Muista tarkistaa hakemuksesi tiedot ennen sen lähettämistä! Ole erityisen tarkka yhteystietoja tarkistaessasi. Emme etsi puuttuvia tai korjaa vääriä yhteystietoja, koska hakemuksia tulee paljon.

Hakuaika päättyy 5.4.2020, jonka jälkeen kutsumme hakijoita yksiköiden esimiesten haastatteluun hakemusten perusteella. Haastattelut järjestetään huhtikuussa niin, että valinnat tehdään ja kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista huhtikuun loppuun mennessä. 

HUOM! Kannattaa olla liikkeellä ajoissa, koska tiukasta aikataulusta johtuen saatamme tehdä valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.