(Poistunut julkaisusta)

Tutustu Työelämään ja Tienaa: Siivooja (4 kpl)
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

WATT IS LOVE?
Sykkiikö sydämesi energia-alalle? Jos olet samaa mieltä siitä, että W=<3, saatat olla etsimämme kesätyöntekijä. Haemme energia-alan tulevia huippuosaajia – hyviä tyyppejä, joilla on palava halu oppia uutta ja syventää osaamistaan.

Haemme nyt kesätyöntekijöiksi

TUTUSTU TYÖELÄMÄÄN JA TIENAA: SIIVOOJIA (4 kpl)

Tule tutustumaan siivoojan ammattiin ja osallistumaan siivoojan työhön. Siivouskoneet sijaitsevat Helenissä ympäri Helsinkiä sijaitsevissa tuotantolaitoksissamme tai Helsingin ytimessä Kampissa sijaitsevassa pääkonttorissamme Sähkötalossa.
Saat tueksesi ammattitaitoisen perehdyttäjän ja mahtavat työkaverit. Työ on tarkoitettu nuorelle, jolla ei ole aikaisempaa työkokemusta.

WATT IS THE BEEF?
Odotamme sinulta:
• 15 – 17 vuoden ikää
• oma-aloitteista ja reipasta mieltä
• vastuullista asennetta työhön

Lisäksi odotamme sinulta positiivista latausta, tekemisen meininkiä ja kykyä ja halua oppia
uusia taitoja.

WATT TO DO?
Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksemme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.2.2019. Täytäthän myös video-cv:n osana hakemustasi. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä huhtikuun loppuun mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostia osoitteella teija.tauriainen@helen.fi

WATT IS HELEN?
Olemme yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä. Kehitämme jatkuvasti yhä innovatiivisempia ratkaisuja ja tavoitteenamme on ilmastoneutraali tulevaisuus. Työyhteisönä haluamme olla kirkkaasti paras, minkä vuoksi sinäkin saatat rakastua Heleniin.