(Poistunut julkaisusta)

Tutustu työelämään ja tienaa: projektiassistentti
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään!   

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme projektiassistenttia Helsingin Kamppiin.  

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Projektiassistentin tehtävässä pääset tutustumaan rakennusprojektien monipuoliseen dokumentointiin. Työskentelet Helenin Sähkötalon tiloissa osana asiantuntevaa huipputiimiä. Saat tueksesi mukavat työkaverit. Työ on tarkoitettu sinulle, 15-17 vuotiaalle nuorelle, jolla ei ole aikaisempaa työkokemusta. Tehtävän kesto on kaksi viikkoa. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta positiivista asennetta, vastuuntuntoisuutta, tekemisen meininkiä ja intoa oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Onhan sinulla myös oma-aloitteinen ja reipas työskentelyote? Tarjoamme mielellämme sinulle elämäsi ensimmäisen ikimuistoisen kesätyöpaikan. 

Toivomme sinusta tiimihenkistä ja aktiivista työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyökaverit arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Tehtävä kestää kaksi peräkkäistä viikkoa, jotka sijoittuvat tilanteesi mukaan välille 1.6.-10.7.2020. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Ville Keräseltä soittamalla numeroon 050 310 3349. Ville on parhaiten tavoitettavissa maanantaina 3.2. klo 12-14 ja tiistaina 18.2. klo 12-14. 

Yhdistetään voimat!