(Poistunut julkaisusta)

Tutustu työelämään ja tienaa -kesätyö
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018
Shell HelmiSimpukat ympäri Suomen tarjoavat hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Olennainen piirre HelmiSimpukka-ravintoloissa on niiden hyvä sijainti, viihtyisyys sekä reipas ja iloinen palvelu. Shell HelmiSimpukassa voit kehittyä ravintola-alan vahvaksi ammattilaiseksi.


Shell HelmiSimpukka Karjaa etsii nyt kesäksi

TUTUSTU JA TIENAA -KESÄTYÖNTEKIJÖITÄTutustu ja tienaa -kesätyön tiedot

Kesätyöpaikan edellytyksenä on, että olet kesätyöseteliin oikeutettu työntekijä, eli olet vuonna 2002 syntynyt raaseporilainen nuori.

Kesätyömme sijoittuvat 4.6.-10.8. välille ja kesätyöntekijämme saavat työkokemusta vähintään 150 tunnin verran.


Mitä toivomme sinun tarjoavan meille?

Odotamme kesäharjoittelijoiltamme aitoa kiinnostusta tutustua Shell HelmiSimpukkaan työpaikkana sekä valmiutta sitoutumaan kesätyöhön sataprosenttisesti. Tämän lisäksi toivomme reipasta, positiivista ja iloista asennetta työntekoa kohtaan.


Mitä me tarjoamme sinulle?

Saat perehdytyksen työnkuvaasi ja pääset tekemään monipuolisesti avustavia tehtäviä, joita huoltamokahvilatyöntekijän hommiin kuuluu. Tämä paikka toimii hyvänä ponnahduslautana työelämään ja saat arvokasta kokemusta matkailu- ja ravintola-alalla työskentelystä vauhdikkaassa ympäristössä.


Kiinnostuitko?

Mikäli olet sitä mieltä, että sinun tulisi ehdottomasti päästä meille kesätyöntekijäksi, haluamme kuulla sinusta heti! Laitathan meille oheisen linkin kautta hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja toivomastasi kesätyöjaksosta. Lähetä hakemuksesi meille 18.4 mennessä.