(Poistunut julkaisusta)

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu
Kymen Seudun Osuuskaupan toimipaikat

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) on kymenlaaksolaisten oma osuuskauppa, joka harjoittaa marketkauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa, tavaratalo- ja erikoisliikekauppaa, autokauppaa, rauta- ja puutarhakauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa. Osuuskauppamme on toimialueensa suurin kaupan- ja palvelualan työnantaja, ja sadassa toimipaikassamme työskentelee 1500 vahvan ammattitaidon ja hyvän työvireen omaavaa eri alojen osaajaa. Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, ja siten sitoutuneet tarjoamaan kesätöitä vastuullisuuden periaatteita noudattaen.

Haemme Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelijoita Kymen Seudun Osuuskaupan toimipaikkoihin. 10 työpäivää kestävä kesäharjoitteluohjelman mukainen työsuhde on tarkoitettu 15-18-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille, ja se on mahdollista suorittaa 1.6.-31.8.2019 välisenä aikana. Kuuden tunnin mittaiset työvuorot sijoittuvat arkipäiville maanantaista perjantaihin, vuorot alkavat aikaisintaan klo 8 ja päättyvät viimeistään klo 18. Harjoittelijalle maksetaan palkkaa 365 euroa, joka sisältää tutustumisjaksolta kertyneen lomakorvauksen. Huomioithan, että voit tutustua yhteen toimialaan vain kerran.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua asiakaspalveluammatteihin sekä hyödyllistä käytännön työkokemusta mukavassa työyhteisössä. Sinulta toivomme iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta sekä halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä.

Hakemukset pyydämme lähettämään 15.1.2019 mennessä sähköisen hakukanavan kautta. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit laittaa viestiä osoitteeseen kso.rekry@sok.fi. Valitse hakemukselta ne toimipaikat, jotka sinua ensisijaisesti kiinnostavat ja joissa voisit kesän aikana työskennellä. Valitse maksimissaan kolme toimipaikkaa.