(Poistunut julkaisusta)

Tutustu työelämään ja tienaa –kesäharjoittelu 2018
UPM-Kymmene Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2017

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa innovaatiovetoista, vastuullista ja resurssitehokasta tulevaisuutta. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt Tutustu työelämään ja tienaa (TTT) -harjoittelijoita kesälle 2018.

TTT–kesäharjoittelu sopii nuorille, jotka eivät opiskele vielä ammattiin. Voit olla siis peruskoulussa, kymppiluokalla, lukiossa tai valmentavassa koulutuksessa. Voidaksesi hakea sinun täytyy täyttää vähintään 14 vuotta vuoden 2018 aikana. Tehtaillamme edellytämme kuitenkin vähintään 16 vuoden ikää.

TTT-kesäharjoittelumme ovat pääosin kahden viikon mittaisia, mutta tarvittaessa voidaan sopia pidemmästä harjoittelujaksosta. Työtehtävät vaihtelevat yksikön mukaan. Tehdasyksiköissä työt käsittävät viheralueiden hoitoa ja siivousta, esikunnissa on tarjolla avustavia toimistotehtäviä.

Yksiköidemme lopullinen tarve harjoittelijoiden ottamisen suhteen hahmottuu vasta keväällä.

 

Kuka olet

Hae TTT –kesäharjoitteluumme, jos täytät seuraavat tunnusmerkit:

  • Sinulla on positiivinen, reipas ja työtä pelkäämätön asenne
  • Olet syntynyt viimeistään vuonna 2004
  • Et opiskele vielä mihinkään ammattiin

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Meillä pääset osaksi kannustavaa ja rentoa työyhteisöä joka on ylpeä tekemästään työstä.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa. Saat mahdollisuuden kehittyä haastavissa ja vastuullisissa työtehtävissä. Useat kesätyöntekijämme jatkavat meillä joko seuraavana kesänä, opinnäytetöiden tekijöinä tai erilaisissa hankkeissa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja kesärekrytoinnista ja toimipaikoista saat osoitteesta www.upm.fi/kesa. Jätä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta 28.2.2018 mennessä. Ilmoitamme kaikille hakijoille kun valinnat on tehty.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse contacthr@upm.com tai puhelimitse 0204146600.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni –kampanjaan.

UPM on tupakoimaton työpaikka.