(Poistunut julkaisusta)

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikka
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Tarjoamme Tutustu työelämään ja tienaa – harjoittelupaikkoja 14-17 -vuotiaille nuorille, koska haluamme tutustuttaa nuoria työelämään ja auttaa työkokemuksen hankkimisessa. Harjoittelujakso on kahden viikon mittainen.

Meille asiakkaiden tyytyväisyys on sydämen asia. Etsimmekin nyt iloista ja toimeliasta työkaveria takaamaan asiakkaillemme onnistuneen kauppareissun. Harjoittelijana työskentelet päivän aikana myymälän erilaisissa tehtävissä. Tokmannilla työhösi kuuluu esimerkiksi tuotteiden hyllytystä ja esillelaittoa, asiakaspalvelua sekä myymälän siisteydestä huolehtimista.

Mitä odotamme sinulta?

Myymälätyössä tarvitaan positiivista asennetta ja aitoa halua auttaa ja palvella asiakkaita. Lisäksi tärkeää on kyky tarttua reippaasti ja oma-aloitteisesti toimeen sekä viedä aloitetut tehtävät loppuun saakka. Toivomme hakijoilta myös kiinnostusta kaupan alaa kohtaan. Voit hakea Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkaa, jos

  • olet 14-17-vuotias (täytät 14 vuotta vuoden 2018 aikana)
  • olet peruskoululainen, kymppiluokkalainen, ammattistarttilainen tai lukiolainen, etkä ole aikaisemmin ollut työssä kaupan alalla
  • et ole aiemmin ollut Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelussa Tokmannilla

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, monipuoliset myymälätehtävät ja kivat työkaverit. Saat harjoittelusta työkokemusta ja tärkeitä työelämätaitoja. Hae meille harjoitteluun, mikäli kaupan ala ja asiakaspalvelutyö myymälässä voisi olla juuri sinun juttusi!

Hakuohje ja lisätiedot

Hae Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkaa sähköisellä hakulomakkeella 8.4.2018 mennessä. Valitse hakulomakkeelta kohdasta "Myymälät, joissa olet valmis työskentelemään" enintään kolme myymälää, joissa haluaisit työskennellä. Merkitse hakulomakkeeseen myös millä ajalla olet valmis tulemaan Tokmannille Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluun. Palkka harjoittelun ajalta on 360€.

Tokmanni on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on varmistaa, että nuorille on tarjolla laadukkaita kesätyöpaikkoja ja työnantajille osaavaa työvoimaa myös tulevaisuudessa.

Nähdään Tokmannilla!