(Poistunut julkaisusta)

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu 2020
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Haluatko tietää, miten jalkapallokentän kokoisia koneita rakennetaan? Haluatko tutustua kansainvälisen yrityksen toimintaan? Tule Valmetille Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluun!

Haemme toimeliaita koululaisia kahden viikon mittaiseen harjoitteluun avustaviin tuotanto- ja toimistotehtäviin ja odotammekin innolla, että liityt joukkoomme! Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijana saat hyvän perehdytyksen työhön Valmetissa ja osallistut työntekoon omien taitojesi mukaisesti. Jokaiselle harjoittelijalle nimetään oma vastuuhenkilö, joka tukee ja ohjaa työtehtävien teossa.

Edellytykset

Tutustu työelämään ja tienaa –harjoittelijan tulee olla 15-17 -vuotias peruskoululainen, lukiolainen tai ammattikoululainen.

Tarjoamme

Harjoittelussa tulet olemaan osa taitavaa ja innostunutta joukkoa ja pääset tutustumaan työelämään 13 000 valmetlaisen tukemana. Otamme työmme vakavasti, mutta aina on aikaa myös hauskanpidolle työkavereiden kanssa! 
 
Työsuhteen pituus on kaksi viikkoa (10 työpäivää) ja palkkaa maksetaan 360 €. Harjoittelu sijoittuu koulujen kesäloma-ajalle.


Lisätietoja

Jos kiinnostuit harjoittelusta Valmetilla, hae meille täyttämällä sähköinen hakemuslomakkeemme oheisen linkin kautta viimeistään 31.3.2020.


Liity joukkoomme, tapaamisiin kesällä 2020! 

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers