(Poistunut julkaisusta)

Tutustu työelämään ja tienaa 14-17 -vuotiaille 2020
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Maailman paras ostaja etsii reippaita kesäharjoittelijoita myymälöihin! Kiinnostaako sinua kaupan ala? Onko sinulla positiivinen asenne ja halua tarttua toimeen? Tokmanni tarjoaa tänäkin vuonna kahden viikon mittaisia Tutustu työelämään ja tienaa – harjoittelupaikkoja 14–17-vuotiaille nuorille myymälöissä ympäri Suomen.

Harjoittelijana työskentelet päivän aikana myymälän erilaisissa tehtävissä. Tokmannilla työhösi kuuluu esimerkiksi tuotteiden hyllytystä ja esille laittoa, asiakaspalvelua sekä myymälän siisteydestä huolehtimista.

Mitä odotamme sinulta?

Myymälätyössä tarvitaan positiivista asennetta ja aitoa halua auttaa ja palvella asiakkaita. Lisäksi tärkeää on kyky tarttua reippaasti ja oma-aloitteisesti tekemiseen sekä viedä aloitetut tehtävät loppuun saakka. Toivomme hakijoilta myös kiinnostusta kaupan alaa kohtaan. Voit hakea Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkaa, jos

  • olet 14–17-vuotias (tai täytät 14 vuotta vuoden 2020 aikana)
  • olet peruskoululainen, kymppiluokkalainen, VALMA- ja TELMA koulutukseen osallistuva tai lukiolainen, etkä ole aikaisemmin ollut työssä kaupan alalla
  • et ole aiemmin ollut Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelussa Tokmannilla

Voit halutessasi tutustua viime vuoden kesätyöntekijöidemme ja tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijoidemme kokemuksiin nettisivuillamme ja Facebookissa!


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, monipuoliset työtehtävät ja kivat työkaverit, jotka auttavat ja kannustavat sinua harjoittelusi ajan. Harjoittelun aikana pääset näkemään mitä erilaisia töitä myymälässä tehdään ja saat tärkeää kokemusta työelämästä. Palkka harjoittelun ajalta on 370€.

Tokmanni on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on varmistaa, että nuorille on tarjolla laadukkaita kesätyöpaikkoja ja työnantajille osaavaa työvoimaa myös tulevaisuudessa.

Hakuohje

Hae Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkaa sähköisellä hakulomakkeella 16.3. mennessä. Valitse hakulomakkeelta kohdasta "Myymälät, joissa olet valmis työskentelemään" enintään kolme myymälää, joissa haluaisit työskennellä. Merkitse hakulomakkeeseen myös millä ajalla olet valmis tekemään Tokmannilla Tutustu työelämään ja tienaa – harjoittelun.

Lisätietoja haun aikataulusta

Käymme hakemuksia läpi helmi-maaliskuun aikana ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintapäätöksestä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja valintoja voidaan tehdä ennen hakuajan päättymistä.

Huom! Lähetämme tietoa rekrytoinnin etenemisestä sähköpostitse ja joskus viestit menevät roskapostikansioon, joten tarkkailethan varmuuden vuoksi myös roskapostikansion sisältöä. Hakemuksen lähetettyäsi sinulle pitäisi tulla sähköpostilla vahvistus hakemuksen vastaanottamisesta. Jos sähköposti ei tule perille, niin olethan meihin yhteydessä: rekrytointi@tokmanni.fi 


Nähdään Tokmannilla!