(Poistunut julkaisusta)

Tutustu ja tienaa-kesätyöharjoittelu 2019, Eekoo
Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Eekoo on asiakasomistajiensa omistama palvelualan yritys, jonka tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajilleen. Olemme osa S-ryhmää. Toimialojamme ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, ABC-liikennemyymälätoiminta, matkailu- ja ravitsemispalvelut sekä autokauppa. Palveluksessamme on noin 1000 iloista, eteläkarjalaista palvelualan ammattilaista. Eekoo on savuton työpaikka.

TUTUSTU JA TIENAA - Eekoon kesäharjoittelupaikat 2019 nyt haettavissa!

Haemme iloisia, reippaita ja innostuneita harjoittelijoita useisiin Eekoon toimipaikkoihin. Tutustu ja tienaa-kesätyöharjoittelussa pääset tutustumaan myyjän, liikennemyymälätyöntekijän tai ravintolatyöntekijän tehtäviin. Harjoittelujakson pituus on 10 työpäivää.

Odotamme sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta, sekä hyviä käytöstapoja. Kesän aikana saat arvokasta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, ja hyvin hoidettu harjoittelujakso voi poikia sinulle jatkossa uusia työmahdollisuuksia Eekoolla.

Tutustu ja tienaa-harjoitteluun voit hakea, jos olet peruskoulussa, kymppiluokalla tai lukiossa (ei ammattitutkinnon opiskelijoille eikä suorittaneille). Harjoittelun voi suorittaa vain kerran yhdellä toimialalla. Jos siis olet viime vuonna ollut tutustumassa kaupassa, voit nyt hakea liikennemyymälään tai ravintolapuolelle, mutta et enää kauppaan.

Hakuajan päättymisen jälkeen haastattelemme kaikki hakijat rekrytointitapahtumissa. Täytäthän hakemuksesi huolella. Olemme sähköpostilla yhteydessä hakijoihin rekrytoinnin etenemisestä, joten käythän säännöllisesti tarkastamassa postilaatikkosi. Tarkasta myös roskapostikansio, joskus viestit voivat ohjautua sinne automaattisesti.

Tällä lomakkeella haet Eekoon Tutustu ja tienaa-kesätyöharjoittelun paikkaa. Täytä sähköinen hakemus 17.3.2019 mennessä osoitteessa www.s-kanava.fi/tyopaikat (kesätyöpaikkoihin yli 17-vuotiaille on eri lomake, jossa hakuaika 28.2.2019 asti).

Emme valitettavasti pysty puhelintiedusteluihin vastaamaan, mutta mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä osoitteeseen hr-tuki.eekoo@sok.fi