(Poistunut julkaisusta)

Tutustu ja tienaa -harjoittelu PeeÄssällä 2019
Osuuskauppa PeeÄssä

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

"Tutustu työelämään ja tienaa" on valtakunnallinen kesäharjoitteluohjelma. Harjoittelijan tulee olla tänä vuonna vähintään 14 vuotta täyttävä peruskoululainen, kymppiluokkalainen tai lukiolainen.

Tutustumisjakso on 10 työpäivää ja tapahtuu 3.6.-30.8.2019 välisellä ajalla. Työaika on 6 tuntia päivässä.
Harjoittelujaksosta maksetaan 365 euron suuruinen palkkio.

Voit hakea hotelleihin, ravintoloihin, ABC-liikenneasemille tai kauppoihin, ellet ole aikaisemmin ollut samalla toimialalla Tutustu ja tienaa -harjoittelussa. Eli jos olet ollut aikaisemmin harjoittelussa kaupan puolella, voit hakea tänä vuonna joko hotellli- ja ravintolapuolelle tai ABC asemille.

Valitse toimipaikat, joissa työskentelystä olisit eniten kiinnostunut ja joissa voisit harjoittelusi suorittaa. Ota huomioon työmatkat ja kulkemismahdollisuudet haluamaasi työpaikkaan. Varmista myös että antamasi sähköpostiosoite on oikea ja käytössä, koska olemme yhteydessä sinuun sähköpostin välityksellä.

Tarjoamme:
- mahdollisuuden tutustua asiakaspalveluammatteihin
- mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta
- mahdollisuuden tämän harjoittelun myötä työllistyä myös myöhemmin

Odotamme:
- innostuneisuutta oppia uusia asioita
- iloista ja hymyilevää asiakaspalveluilmettä
- tiimissä toimimisen taitoa

Olemme asiakkaidemme omistama palveluyritys Pohjois-Savossa. Tehtävämme on tuottaa palveluja ja etuja omistajille, joita on jo yli 117 000 omistajaa. Toiminnastamme syntyvä tulos käytetään alueemme omistajien hyväksi.
Tarjoamme iloista ja aitoa asiakaspalvelua yli 80 toimipaikassamme. Asiakkaita palvelee noin 1 800 peeässäläistä kaupoissa, ravintoloissa, hotelleissa ja liikennemyymälöissä. Meiltä saa myös rautakaupan ja kauneudenhoidon palveluja. Ostosten lomassa hoidat meillä kätevästi myös pankkiasiat.

Täytä sähköinen hakemus 10.3.2019 mennessä osoitteessa www.peeassa.fi, avoimet työpaikat.