(Poistunut julkaisusta)

Tutkimusteknikko / tutkimusinsinööri
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Form of employment: Full time, Regular
Locations: Espoo, Finland
Job area: Nuclear safety
Application period: Monday, August 26, 2019 - Friday, September 20, 2019

About us

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. VTT luo vaikuttavuutta, kun innovaatiot ja liiketoiminta kohtaavat.

Ydinenergian tutkimusalueella nk. jodilaboratoriossa tutkimme ja testaamme ydinvoimalaitosten aktiivihiilisuodatinten toimintaa radioaktiivisilla merkkiaineilla. Kyseessä on voimalaitoksen turvallisen käytön kannalta oleellinen palvelu, jota VTT on hoitanut kymmenien vuosien ajan kaikille kotimaisille voimalaitoksille. Tähän tehtävään haemme nyt vahvistusta.

With us you will be responsible for

Tulet työskentelemään VTT:n uudessa Ydinturvallisuustalossa Espoossa aktiivihiilisuodatinten sekä ilmansuodattimien testaukseen liittyvissä asiakastoimeksiannoissa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua muuhun Ydinturvallisuustalossa tehtävään toimintaan oman taustasi ja kiinnostuksesi mukaan. Työhön sisältyy testien suorittamista laboratoriossa, laitteiston huoltoa, ylläpitoa ja rakennusta sekä kenttäkokeita voimalaitoksilla. Jodilaboratorion tiimissä on tällä hetkellä mukana viisi henkilöä ja työ on pitkälti yhteistyötä.

We expect you to have

Hakijalta edellytämme työtehtäviin soveltuvaa ammattikoulutusta kuten teknikon tutkintoa soveltuvalta alalta tai AMK-tutkintoa esim. LVI-, kone- tai sähkötekniikan alueelta sekä ajokorttia. Eduksi katsotaan kokemus ydinenergia-alalta sekä säteilysuojeluosaaminen sekä kuljetusluvat (C-kortti, VAK-lupa). Lisäksi odotamme sujuvaa suomen kielen ja ainakin tyydyttävää englannin kielen taitoa.

As a person you are

Työtehtävien menestyksellinen suoritus edellyttää kykyä suorittaa itsenäisesti jodilaboratorion testaukseen liittyviä tehtäviä ja toimia yhteistyössä osana tutkimustiimiä. Pystyt tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaan työhön ja olet valmis noudattamaan säteilytyössä vaadittavia tiukkoja turvallisuuskäytäntöjä.

We offer

VTT:n Ydinturvallisuustalo tarjoaa uudet laboratoriotilat ja laitteistot sekä työskentelytilat, joissa materiaalinäytteitä käsitellään säteilysuojatuissa tiloissa ja siten, että työturvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Tarjoamme haasteellisia työtehtäviä ydinenergia-alueella kotimaisten toimeksiantojen parissa.

For further information

Lisätietoa antaa tiimipäällikkö Suvi Karvonen puh. 040 356 2536. Sopivia soittoaikoja ovat esimerkiksi 29.8. klo 10-13 ja 5.9. klo 9-12.