(Poistunut julkaisusta)

Tutkimusrahoituksen asiantuntija
Jyväskylän yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2020

Jyväskylän yliopiston 2500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme toimintaa, jossa tutkija on keskiössä. Tutkimuksemme erinomaisuus muodostuu tutkijoidemme tukevasta eettisestä pohjasta, vahvasta menetelmällisestä osaamisesta, kyvystä toimia verkostoyhteistyössä sekä korkeasta tieteellisestä ja yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta. Kantavina arvoinamme ovat luovuuden vaaliminen, tutkimuksen vapaus ja tieteen uudistuminen, jotka rakentavat pohjan edelläkävijyydelle ja laaja-alaiselle vaikuttavuudelle. Yliopistomme tutkimuksen tukipalveluiden tehtävänä on luoda tälle edellytyksiä.


Tule monipuoliseen tiedeyhteisöömme


Tutkimusrahoituksen asiantuntijaksi 1.2.2021 alkaen (tai sopimuksen mukaan) vakituiseen työsuhteeseen.


Tehtävä sijoittuu yliopistopalvelujen tutkimus- ja innovaatiopalvelujen vastuualueelle, joka auttaa tutkijoita ja tutkimusryhmiä tutkimusrahoituksen hakemisessa; tukee tutkimustulosten hyödyntämistä ja kaupallistamista sekä kehittää yliopiston tutkimustoiminnan edellytyksiä.


Mitä odotamme


Haluatko auttaa edellytyksien luomisessa, jotta tutkijaryhmät pääsevät pureutumaan olennaiseen: etsimään uutta tietoa maailman ja ihmiskunnan hyväksi?


Haemme palveluhenkistä asiantuntijaa, jolla on kokemusta korkeakoulussa tai tutkimusorganisaatiossa työskentelystä sekä tutkimusta tukevan täydentävän rahoituksen hakemisesta.


Työtehtävänäsi on tukea tutkijoita tutkimusrahoituksen hakemisessa: rahoittajan ehtojen tulkitsemisessa, hakemuksen kommentoimisessa ja kirjoittamisessa. Tehtävääsi kuuluu viestintää, koulutusta ja konsultaatiota, verkottamistyötä sekä rahoitusmahdollisuuksien seurantaa. Erityisenä palvelualueenasi on rakennerahastohankkeiden ja EU:n elpymisvälineen aluerahoitukseen liittyvät hakupalvelut koko yliopiston tasolla.


Olet proaktiivinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvä arviointikyky ja olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia ja etsimään tutkijalle lisäarvoa tuottavaa tietoa. Osaat yhdistää tietoa eri lähteistä sekä jakaa ja tulkita rahoittajien ehtoja koko akateemiselle yhteisölle.


Edellytykset


Edellytämme tutkimusrahoituksen asiantuntijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä työkokemusta täydentävän rahoituksen hakemisesta. Eduksi luetaan kokemus tutkimustyöstä tai aikaisempi työskentely yliopistossa palvelutehtävissä, tutkimusrahoittajien tuntemus ja muu hankekokemus, kouluttajavalmiudet, näyttö tutkimusrahoituksen menestyksellisestä hakemisesta sekä valmiudet rahoitushakemusten kirjoittamiseen (grant writing). Odotamme sinulta esiintymistaitoa, yhteistyö- ja motivointitaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.


Tarjoamme


kiinnostavan tehtävän, jossa pääset työskentelemään tieteen eri alojen tutkijoiden rinnalla kansainvälisessä akateemisessa yhteisössä. Pääset osaksi innostavaa ja kehittämisorientoitunutta työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön tukee työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.


Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu muun henkilöstön vaativuustasolle MV9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on noin 3300 – 3700 euroa, riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi.


Tehtävään ensimmäistä kertaa valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Kysy lisää tehtävästä tutkimusrahoituksen erityisasiantuntija Elina Humalalta, 16.12. kello 8.00 – 11.00, 18.12. kello 8.00 – 11.00 tai 22.12. kello 9.00- 11.00


puh. 040 805 4715, elina.humala@jyu.fi


Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:


1) Ansioluettelo (CV)


2) Motivaatiokirje


3) Muu liite, jolla hakija haluaa osoittaa kelpoisuutensa ja ansionsa tehtävään.


Hakemus tulee jättää viimeistään 15.1.2021 sähköisellä hakulomakkeella.