(Poistunut julkaisusta)

Tutkimuspalvelupäällikkö
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haemme Tutkimuspalveluihin

tutkimuspalvelupäällikköä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 11.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haaga-Helian tutkimuspalveluissa palvelemme Haaga-Helian asiantuntijoita tavoitteena vaikuttavan TKI-toiminnan kasvattaminen. Tuemme henkilöstöä erityisesti vaativissa kansainvälisissä ja kansallisissa hankevalmisteluissa (neuvonta & grant writing) sekä hanketoimintaan sekä innovaatioihin liittyvissä asioissa. Lisäksi kehitämme henkilöstön tutkimusosaamista, koordinoimme tutkimuslupia ja tuotamme Reportronic-hankesalkkupalvelun. Pidämme tutkimuksen, kehittämisen ja innovaatiot näkyvänä osana Haaga-Helian asiantuntijaprofiilia.

Tutkimuspalvelupäällikkönä vastaat tutkimuspalvelun (rahoitushakupalvelut & hanketuki) toiminnasta ja kehittämisestä sekä tiimin hallinnollisista esimiestehtävistä. Lisäksi osallistut Haaga-Helian tutkimustoiminnan sekä sitä tukevien palveluiden kehittämiseen yhdessä tutkimuspalvelujohtajan, TKI-vararehtorin sekä tutkimusaluejohtajien kanssa.

Edellytämme sinulta kokemusta tutkimus- ja kehityshankerahoituksen hakemisesta sekä hanketyöstä. Lisäksi toivomme esimieskokemusta, innovatiivista otetta, yhteistyö- ja organisointikykyä sekä kehittämishalukkuutta. Toivomme, että sinulla on soveltuva tohtorin tai lisensiaatin tutkinto ja sujuva suomen- ja englannin kielen taito.

Tarjoamme merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa TKI-johtaja Satu Koivisto: satu.koivisto@haaga-helia.fi, 050 3805470 (puhelut vain seuraavina ajankohtina: 19.10. klo 15-16, 22.10. klo 10-11, 30.10. klo 13-14).

Hae tehtävää viimeistään 1.11.2020. Liitä hakemukseesi CV. Huom! Emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.