(Poistunut julkaisusta)

Tutkimuspäällikkö
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Yliopiston Apteekki hakee

Tutkimuspäällikköä

Tutkimuspäällikkönä vastaat Yliopiston Apteekin erityistehtäviin kuuluvasta lääkehuollon tutkimuksesta sekä muista Yliopiston Apteekin tutkimushankkeista. Osallistut farmasian alan tutkimus- ja kehitystyöhön tekemällä yhteistyöhankkeita mm. yliopistojen, lääkeyritysten ja muiden alan toimijoiden kanssa. Vastaat opinnäyte- ja lopputöiden ohjaamisesta ja toimit Yliopiston Apteekin edustajana alan tutkimusverkostoissa.

Olet koulutukseltasi proviisori, tohtorin tutkinto katsotaan eduksi. Sinulla on näyttöä projektien ja tutkimushankkeiden käynnistämisestä ja johtamisesta sekä kokemusta kaupallisten tilaustutkimusten tavoitteiden mukaisesta toteuttamisesta.

Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi ja työskentelyotteesi on systemaattinen, ajattelutapasi analyyttinen ja johdonmukainen. Pystyt näkemään ja toteuttamaan tutkimuksia tehokkaasti ja sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Arvostamme joustavaa asennetta, hyviä yhteistyötaitoja ja halua kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaisen terveydenhuollon ja farmasian alan ytimessä sekä innovatiivisen ja osaavan työympäristön.

Kiinnostuitko?

Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse apteekkari, FaT Mirka Korhoselta puh. 09-54204559 13.11. klo 8-10 ja 22.11. klo 12-14.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 25.11.2018 mennessä osoitteesta https://www.yliopistonapteekki.fi/yritys/tyonhakijat. Rekrytointiprosessissa käytämme videohaastattelua.